W stanach tego problemu z cenami nie ma, ale w polsce za gry na konsole placi sie [z niewiadomych przyczyn] 2x wiecej niz te na PC - dlatego np Fallouta i COD 4 kupuje na PC, Dead Space wyjatkowo na PS3, bo chce sobie na TV wygodnie w nocy pograc ;p, ale gra nie ma multi, wiec mozna sellnac ;]
@ KKRT w wiekszosc w gier z PS3 tez zagrasz na XO
Ale w wiekszosc exclusive'ow z PS3 nie zagram na PC ;p
i nie spodziewalbym sie Forzy, PGR, jRPG, NG czy Banjo itd. na PC...
No, ale bede mial je lub gry podobne na PS3, zreszta Banjo mnie nie interesuje tak samo jak LBP [choc rozumiem, ze niektorych moze bawic], jRPG'i beda, Forze sobie zastapie GT i tylko licze, ze w koncu wyjdzie NG 2 na PS3 ;p Tak naprawde X0 mocno zazdroszcze tylko paru gier: NG 2, PGR 4, Dead Rising i Vigilance 8, kiedys bym sie tez jaral DOA, ale niestety gra nei ewoluuje, a imho system walki nie jest az tak fajny jak w Tekkenie, no i ewentualnie GoW 2, ale i tak pewnie wyjdzie predzej czy pozniej na PC, a na PS3 mam: MS, Uncharted [podoba mi sie], MGS [pewnie i tak straci exclusive'a ;p], Killzone 2 [kiedys bylem sceptycznie nastawiony], Wipeout!, GT 5 i kiedys GOW 3.
No, ale co by nie patrzec tytulow multiplatformowych w ktore wszyscy zagramy jest o wiele wiecej niz tych exclusive'ow ;]
FC 2, Fallout 3, Dead Space, T6, FFXIII, Star Ocean 4 [ktos wierzy, ze nie wyjdzie na ps3? :p], Bayonetta [gameplay mi sie podoba ;p], Castlevania, RE 5, Mirror's Edge, TR: U [o ile okaze sie dobry].