@Maciek86:
Taaa , po IP:)
Gdyby IP pokazywało, że to ty to byś miał bana za multikonto (setne? tysięczne? ), a tak to przynajmniej na tej podstawie jesteś "nietykalny".
Brawo Jurek czy tam Maniek za konto "bonuj_se_mnie_ci*o" i mail lupinatornolife. Jak na moje to świetna pokazówka kto jest największym aspołecznym nołlajfem.
No cool, zaczepki szukasz czy co? Równie dobrze może to być Casmirus/Freezer , Waron czy kogokolwiek tam ostatnio zbanowaliście. Zresztą mam lepsze pomysły na nicki tak na marginesie.
Podaj mi przy okazji definicję nołlajfa , bo jeśli to brak dostępu do sieciowej usługi M$ , to tak , jestem 100% nołlajfem i jestem z tego dummy.
A jeśli nołlajfem jest ta druga możliwa możliwość to popatrz na to :
Nazwa wyświetlana: tarniak
4,428 na dzień)
Nazwa wyświetlana: Maciek86
3,533 na dzień)
Kontynuując , twierdzisz ,że jesteś bezstronniczy , to powiedz dlaczego ripostujesz moje nieprzychylne wypociny odnośnie gier z XO (szczególnie ,że tym razem miało to być ironicznie , a;e jak widać wiekszość nie załapała i sapała) , jednocześnie gratulując formy panu na /A. odnośnie kolejnych porównań z lupą , do tego z d.py wziętych vide słoneczko w SCIV?
Na chwilę obecną tą generację konsol mam w poważaniu .
NIE MAM W CO GRAĆ, wypuszczone dotychczas jrpg to jakieś popłuczyny z czasów PSX/PS2, większość świetnych serii stacza się w dół(choćby DMC-dla mnie to coraz większy kicz) , o innych zapomniano(Soul Reaver, Onimusha dla przykładu) , nic tylko strzelanki , strzelanki i strzelanki i jakieś pecetowe rpg w klimatach gwiezdnych wojen, szlag mnie trafia jak tu ktoś pisał,że seria Final Fantasy to miniona epoka i teraz się gra w Masowe Efekty , no kuwa, co to ma być, blaszakowe pozycje esencją konsolowej rozgrywki? Dzięki ale ja wysiadam. Na koniec małe pytanko, kto jest za to odpowiedzialny ,jeśli nie ukochana firma produkująca Windowsy , bo kto jak nie Billu i Balmer doprowadzili do tego ,że na topie konsolowych forów są porównania KZ2 do GOW2......
Twój ukochany nołlajf Jurek.