Panie Juras bo ci żyłka pęknie Śmiać mi sie chce jak ktos skrytykuje gre na x360 to od razu wojna a jak ktos krytykuje gry na PS3 to mówicie a niech sobie pisze! Aha czyli z PS3 mozemy sie śmiać ale o x360 złego słowa nie można powiedzieć LOL
Powtórzę się po raz następny bo się popłakałem ze śmiechu. Mianowicie to że ktoś się śmieje z ps3 = wyśmiewanie Twojej matki tudzież psa, kota, kapci, firmowych bucików itp ? Daj już chłopie jeden z drugim spokój. Czy to ważne że się smieją NIE !!! Liczy się fakt że Ty jako użytkownik tegoż sprzętu jesteś z niego ZADOWOLONY !! To się liczy i się tego trzymaj. Co Ci da wyśmiewanie się z x0 czy gier na x0 ? Nic z tym że Ty będziesz mógł napisać "LOL x 1000 ten wasz superowy xboksik sobie nie daję rady LOL x1000"
To że ktoś krytykuję i się śmieje z platformy tudzież gry to zazdrość i nic więcej. Na pewno nie jeden posiadacz X0 chciałby zagrać w exc z ps3 i na odwrót. Dziwię się że admini nie banują takich spinaczy jak Tomasz, Marcepan i reszty która lol'uje i się burzy o byle chujownkę która napisze Anonimowy (szacun stary że Ci się chce;)
Jakbym miał płakać nad każdą krytyką konsoli która posiadam bym ocipiał do reszty.
ps: Rozumiem jakby ps3 to był jakiś użytkownik tudzież osobą fakt wtedy nie wolno się naśmiewać z byle dupereli, ale to TYLKO URZĄDZENIE !!!!!!!!! Ja pierdyle jak można przejmować się krytyką ?!
Dalej nie pojmuję faktu że ludzie starszy a głupi będą na siłę udowadniać MOJSZE JEST LEPSZE NIŻ TWOJSZE i tak do usranej śmierci. Jakby Wasze laski wiedziały jacy z Was są za przeproszeniem dziecinni chłopcy to by Was w cholere rzuciły.
ps2: np. taki fanboj ps3 lezie przez miasto z laską za rękę, na słupie lub murze wisi wielka reklama np. MEDIA MARKT "PS3 SIIIEE, XBOX 360 NIE DLA IDIOTÓW" już widzę te łzy w oczach biednego chłopca, który szuka pocieszenia w ramionach dziewaczynki. Ona się pyta CO SIĘ STAŁO KOCHANIE ?! Bo oni, oni mi konsole obrazili BUUUUUU...
Dosłownie tak to wygląda bez dwóch zdań !
Opublikowane: Październik 27, 2008, 09:50:40
(To tylko dwa przykłady- można dalej szperać choćby w KZ2,MGS4 etc).
Dawaj Jurrras chętnie usłyszę krytykę na temat MGS4. skup się i pomyśl.
MGS4 gdyby nie fabuła i to że fani kochają to uniwersum i bohatera była by shitową gierką zwłaszcza na archaizm, animację, brak poczucia świadomości że człowiek się skrada itp. Ponadto fabuła typowo amerykańsko-japońska na szczęscię nie mam tutaj stereotupy BOHATERA AMERYKAŃSKIEGO co to wytrwa wszystko. Durne żarty które są tak czerstwe jak suchary, bossowie oprócz pierwszego do dupy, grafika ujdzie (postacie), ale podłoże łee. Masa broni i gadżetów z których się nie ma kiedy skorzystać, instalacja ZA KAŻDYM RAZEM PO AKAPICIE itp
ps: PS3 SIĘ dlaczego ? a no dlatego że nie można słuchać własnej muzyki grając w byle jaką grę co miało miejsce na x0. Dlaczego siee ? bo pomimo instalacji gry doczytują i ładują się dłuuugooo. Dlaczego sieee? bo spusty w padzie są do dupy. Dlaczego siieee ? bo wygląda jak chlebak.