Zdrajca....
CytujZdrajca....I mówi to ktoś kto ma jakiś kodeks moralno-etyczny dotyczący kupowania elektroniki.
Cytat: tarniak w Grudnia 08, 2008, 13:22:10 pmCytujZdrajca....I mówi to ktoś kto ma jakiś kodeks moralno-etyczny dotyczący kupowania elektroniki. Dlatego wlasnie wg. mnie jestes - ZDRAJCA... btw. Jak ktos chce linki do Resident Evil Degeneration - DVD Rip to pisac na priv.
Powiedzcie jakich rozmiarów są mapy.
Kłamczuszek i złodziejaszek !! Na stos !!
Coś co mnie niesamowicie w niektórych przypadkach wkurza to obowiązkowa instalacja. W Bioshock trwa tyle, że myknąłbym Janko Muzykanta, sprawdziłbym 4 konta pocztowe i zrobił sobie kawę. Mam nadzieję, że tylko w Bio są takie kwiatki, bo inne gry instalowały się dużo szybciej.
Cytat: tarniak w Grudnia 08, 2008, 13:30:23 pmCoś co mnie niesamowicie w niektórych przypadkach wkurza to obowiązkowa instalacja. W Bioshock trwa tyle, że myknąłbym Janko Muzykanta, sprawdziłbym 4 konta pocztowe i zrobił sobie kawę. Mam nadzieję, że tylko w Bio są takie kwiatki, bo inne gry instalowały się dużo szybciej.Jest jeszcze slynny DMC4 i 20 minut instalacji
W Bioshock trwa tyle, że myknąłbym Janko Muzykanta...
A-n, napisz jak to wygląda z tymi 30v30, gdzie drużyny są podzielone po 5 osób.
Teraz na XO tez mozesz sobie instalowac gry na HDD ale nie jest to odgornie narzucane, jest to twoj wybor na PS3 wyboru nie masz
LoNdEk to kłamczuszek. Buuuu, dał ciała.Po prostu z czysto technicznego punktu, darmowy PSN miecie XBL.
W efekcie instaluje każdą, w którą gram więcej niż raz w miesiącu, żeby kloc nie wył jak obdzierany ze skóry. Święta jednak będą u mnie pod znakiem XO z przerwami na Uncharted :].
Cytat: LoNdEk w Grudnia 08, 2008, 13:37:37 pmTeraz na XO tez mozesz sobie instalowac gry na HDD ale nie jest to odgornie narzucane, jest to twoj wybor na PS3 wyboru nie masz W efekcie instaluje każdą, w którą gram więcej niż raz w miesiącu, żeby kloc nie wył jak obdzierany ze skóry. Święta jednak będą u mnie pod znakiem XO z przerwami na Uncharted :].
Cytat: kun w Grudnia 08, 2008, 13:21:46 pm Powiedzcie jakich rozmiarów są mapy.Wielkość mapy dostosowuje się do liczby graczy - ogólnie moje wrażenie jest takie, że są bardzo duże!Są bardzo dobrze przemyślane, dużo ukrytych przejść, itd.
Mój nigdy nie był na wakacjach . Kumpel ma Falcona i rzeczywiście, chodzi nieco ciszej.
Cytat: tarniak w Grudnia 08, 2008, 13:45:46 pmMój nigdy nie był na wakacjach . Kumpel ma Falcona i rzeczywiście, chodzi nieco ciszej. widac malo grales na nim
Cytat: Tango w Grudnia 08, 2008, 13:49:06 pmCytat: tarniak w Grudnia 08, 2008, 13:45:46 pmMój nigdy nie był na wakacjach . Kumpel ma Falcona i rzeczywiście, chodzi nieco ciszej. widac malo grales na nim A tam, po prostu mam szczęście do elektroniki.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 08, 2008, 13:37:37 pmTeraz na XO tez mozesz sobie instalowac gry na HDD ale nie jest to odgornie narzucane, jest to twoj wybor na PS3 wyboru nie masz Do czego to doszło, żeby instalować gry na konsolach. To Twoje słowa. Kumpel pożyczył sobie X0 od nas na weekend. Dziś przyniósł do pracy i strasznie przeklinał, że dziecko mu nie mogło usnąć.
Mój jest 2007.
Cytat: tarniak w Grudnia 08, 2008, 13:57:40 pmMój jest 2007.to jeszcze pograsz troche
Cytat: Tango w Grudnia 08, 2008, 14:17:32 pmCytat: tarniak w Grudnia 08, 2008, 13:57:40 pmMój jest 2007.to jeszcze pograsz troche Ze tak zapytam, jaka jest teoretyczna zywotnosc XO?!
Na cztery klocki, które nabyłem żaden nie zaliczył czerwonego kółeczka (w jednym tylko padł dysk twardy). Szczęściaż ze mnie ani chybi!
Normalnie chłopaki, jesteście żywym przykładem że ogromna awaryjność X0 to mit!!!