Powinieneś trafić do księgi pierdół 2008. Dawno takich bzdur nie czytałem.
No tak napisałem że HDR w GT5 to niebieskie światełko które ledwo co świeci pod czas swobodnej jazdy (wyjazd z tunelu to już inna bajka)
,efekt na furach daje radę do tego nie można się czepić.
Pomijam już genialne efekty przy odbiciach światła na autach (w zależności jaki kolor lakieru, to odblask się różni),
Njapierw piszesz że pomijasz fakt, a później recytujesz go z pamięci, jak byś o tym nie wspomniał nie mógł byś spać
ale jeśli według ciebie tak genialny efekt HDR, jak przy wyjeździe z tunelu na HSR to "niebieskie oświetlenie" to ja już więcej pytań do pana nie mam.
No ten z tunelu daje radę nie mówie że nie, w Halo 3 jest identyczny efekt
robi ostro po oczach.
H3 ma słabą oprawę, ale jeśli tobie się podoba, to świadczy to tylko o tym, jak mało do szczęścia ci potrzeba. Uwierz że byłbyś w niebo wzięty grając w Haze, bo gra ma lepszą oprawę niż H3.
Powtarzasz się, już pisałem co myśle o oprwie w H3, ma swoje momenty szału niema.
A-n, MarcePan za to zachowuje się, jakby przeszedł wszystkie te gry o których tak mocno dyskutuje po czym cwaniakuje na lewo i prawo, taki efekt HDRu jak wyjazd z tunelu był w Halo 3 które ukazało się prawie 2 lata temu.
No ale skąd posiadacz PS3 może to wiedzieć.