Napisalem to specjalnie, zeby zobaczyc reakcje MarcePana...
To pisz to do niego na gg, pw, n-k albo mailem, a nie robicie sobie z forum prywatną piaskownicę. Jak dzieci w przedszkolu.
Nikt nie ma ochoty czytać powtarzanych przez was milion razy pierdół.
Oj bys sie zdziwil jak ludzie to czytaja
: Grudzień 16, 2008, 15:38:01 pm
PS. Czemu dajesz nagrody z 2007? To było rok temu. Teraz mamy 2008. Oj widzę że strasznie cierpisz że exlusiv'e dla PS3 zebrał nagrodę za najlepszą grafikę, a GeOW2 przegrał.
PS2. Edge uznało za najlepszą gre w tym roku Little Big Planet, o którym Ty pisałeś że jest nudny. Tak się właśnie znasz.
PS3. Studio Media Molecue, zbiera nagrodę za najlepszego dewelopera. Takie właśnie masz pojęcie o dobrych grach.
PS4. Dodać należy że Tobie nie podoba się GTA4, które zgarnia masę nagród.
To sie nazywa gust! Lubie inny typ gier i takie nagrody, naprawde nie beda mi wyznaczaly co mam kupic, w co mam zagrac, napisze teraz w twoim stylu, ze "pewnie Sony sypnelo kasa!"
I wlasnie po to dalem nagrody z zeszlego roku, bo jak sam widzisz, chwalich Uncharted, a nie zostala ta gra doceniona przez krytykow! Chodzi MarcePan, ze te nagrody trzeba z dystansem traktowac, bo jak widzisz, ty tez sie nie znasz na grach, bo Uncharted nawet nie zostal wybrany najlepsza gra na PS3 w zeszlym roku, wiec teraz sie zastanawiam po co tak pisales to Uncharted!!! skoro gra nie dostala zadnej nagrody!?!?!
Rozumiesz o co mi chodzi!?
PS5. Takie właśnie masz pojęcie. Wiem o gustach się nie dyskutuje, ale Ty masz wyjątkowo dziwaczny. Powinieneś kupić sobie Wii.
Wii jest w planach, moze zaraz po swietach, albo na szczesliwy poczatek roku