Nie martwcie się więc na zapas, bowiem rok 2009 również zapowiada się owocnie, a przecież nawet się jeszcze nie zaczął!Lista tytułów, które trafią do nas na 99% w 2009 roku:- Mass Effect 2- Alan Wake- Halo 3: Recon- Ninety-Nine Nights 2- Ninja Blade- All Points Bulletin- Huxley- Halo Wars- 2 days to Vegas (czasowy exclusive dla PC i 360)- Project Forza 3- Lionhead Project Dimitri (potwierdzono, że w 2009 studio Lionhead wypuści grę)- Rare Project 1 (Rare zazwyczaj dostarcza co najmniej 2 gry rocznie)- Rare Project 2- Mistwalker Project 1 (przynajmniej w Japonii)- GTA IV Episode 2- Fallout 3 DLC (potwierdzono, że będzie takiej wielkości jak dodatki dla Obliviona)Poza tym może się jeszcze okazać, że developerzy sypną z rękawa takimi hiciorami jak Bioshock 2, Too Human 2, Knights of the Old Republic MMO, czy PGR6.Posiadacze białych (i nie tylko) maszynek od Microsoftu mogą więc spać spokojnie. Możecie już zacząć odkładać pieniądze.
Cytat: Leenk w Grudnia 23, 2008, 12:14:32 pmAch te nokauty od Sony w 2006/ 2007/ 2008... Nokaut 2007 - Uncharted!! (M$ liczony do 5, podnosi się i walczy nadal)Nokaut 2008 - LBP (M$ liczony do 7, z trudem wstaje, zszokowany tym co się dzieje)Nokaut 2009 - Killzone2(lewy prosty w maskę), Gran Turismo 5(prawy na korpus), Uncharted 2 (lewy sierpowy prosto w ryj) - M$ leży na deskachKoniec walki!!
Ach te nokauty od Sony w 2006/ 2007/ 2008...
Ty chyba nie grałeś w Mass Effect. Dla mnie te trzy exy które wymieniłeś przy Mass Effect dwa bledną.
CytujNie martwcie się więc na zapas, bowiem rok 2009 również zapowiada się owocnie, a przecież nawet się jeszcze nie zaczął!Lista tytułów, które trafią do nas na 99% w 2009 roku:- Mass Effect 2- Alan Wake- Halo 3: Recon- Ninety-Nine Nights 2- Ninja Blade- All Points Bulletin- Huxley- Halo Wars- 2 days to Vegas (czasowy exclusive dla PC i 360)- Project Forza 3- Lionhead Project Dimitri (potwierdzono, że w 2009 studio Lionhead wypuści grę)- Rare Project 1 (Rare zazwyczaj dostarcza co najmniej 2 gry rocznie)- Rare Project 2- Mistwalker Project 1 (przynajmniej w Japonii)- GTA IV Episode 2- Fallout 3 DLC (potwierdzono, że będzie takiej wielkości jak dodatki dla Obliviona)Poza tym może się jeszcze okazać, że developerzy sypną z rękawa takimi hiciorami jak Bioshock 2, Too Human 2, Knights of the Old Republic MMO, czy PGR6.Posiadacze białych (i nie tylko) maszynek od Microsoftu mogą więc spać spokojnie. Możecie już zacząć odkładać pieniądze.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 12:28:10 pmCytujNie martwcie się więc na zapas, bowiem rok 2009 również zapowiada się owocnie, a przecież nawet się jeszcze nie zaczął!Lista tytułów, które trafią do nas na 99% w 2009 roku:- Mass Effect 2- Alan Wake- Halo 3: Recon- Ninety-Nine Nights 2- Ninja Blade- All Points Bulletin- Huxley- Halo Wars- 2 days to Vegas (czasowy exclusive dla PC i 360)- Project Forza 3- Lionhead Project Dimitri (potwierdzono, że w 2009 studio Lionhead wypuści grę)- Rare Project 1 (Rare zazwyczaj dostarcza co najmniej 2 gry rocznie)- Rare Project 2- Mistwalker Project 1 (przynajmniej w Japonii)- GTA IV Episode 2- Fallout 3 DLC (potwierdzono, że będzie takiej wielkości jak dodatki dla Obliviona)Poza tym może się jeszcze okazać, że developerzy sypną z rękawa takimi hiciorami jak Bioshock 2, Too Human 2, Knights of the Old Republic MMO, czy PGR6.Posiadacze białych (i nie tylko) maszynek od Microsoftu mogą więc spać spokojnie. Możecie już zacząć odkładać pieniądze.Ta lista jest śmieszna - Mistwalker Project 1??, Rare Project 2??? , itd.Mass Effect 2 - z tego co pamiętam to Bio zostało w międzyczasie przejęte przez EA. Czy została w jakiś sposób potwierdzona ekskluzywność drugiej części?? (pytam z ciekawości, bo nie wiem)
Ninety-Nine Nights 2 - jedynka była słaba więc nie wiem na co tu czekacie
Cytat: A-n w Grudnia 23, 2008, 12:33:51 pmNinety-Nine Nights 2 - jedynka była słaba więc nie wiem na co tu czekacieHalo, halo, przeciez jedynka Killzone'a tez byla slaba.
Alan Wake - nie wiadomo prawie nic(zobaczymy czy wygra starcie z HR - oczywiście jeśli się ukarze w ogóle)Halo 3: Recon, czyli 4-5 godzin gryNinety-Nine Nights 2 - jedynka była słaba więc nie wiem na co tu czekacieHuxley - ta gra w ogóle jeszcze powstaje?? i na czym opieracie opinię, że będzie to coś wielkiego?? na tym, że powiedział tak developer??
Już widzę, jak w przyszłym roku wydają Too Human 2.
A co sadzisz o ABP, Too Human, nowy SC, Forza3 !? btw. co do Rare Project - moze nowy Conker !?
No zobaczymy, mam nadzieje, ze jednak teraz, po premierze 1 czesci "poleci" juz z gorki
Mogliby... demko TH 1 było megaklimatyczne - tylko ta kamera...
Dokladnie, ja juz 2 razy mocno zastanawialem sie nad kupnem full wersji.
Na podstawie dostępnych materiałow(publicznej bety) można uznać za pewne, że będziemy mieli do czynienia z hitem, tak??
Cytat: A-n w Grudnia 23, 2008, 12:44:44 pmNa podstawie dostępnych materiałow(publicznej bety) można uznać za pewne, że będziemy mieli do czynienia z hitem, tak??Nie, bo według większości PS3 to crap.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 12:42:21 pmDokladnie, ja juz 2 razy mocno zastanawialem sie nad kupnem full wersji.Może najpierw skończ to, co do tej pory kupiłeś.
To chyba o czyms swiadczy... O_O
Cytat: svonston w Grudnia 23, 2008, 12:46:03 pmTo chyba o czyms swiadczy... O_ONo, jak co chwila słychać głosy, że nie ma na tą konsolę gier.
Cytat: Snake_Plissken w Grudnia 23, 2008, 12:44:34 pmCytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 12:42:21 pmDokladnie, ja juz 2 razy mocno zastanawialem sie nad kupnem full wersji.Może najpierw skończ to, co do tej pory kupiłeś.Eeee tam, po co konczyc a tak na serio, to napewno w tym tygodniu Halo3 peknie.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 12:48:28 pmCytat: Snake_Plissken w Grudnia 23, 2008, 12:44:34 pmCytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 12:42:21 pmDokladnie, ja juz 2 razy mocno zastanawialem sie nad kupnem full wersji.Może najpierw skończ to, co do tej pory kupiłeś.Eeee tam, po co konczyc a tak na serio, to napewno w tym tygodniu Halo3 peknie.LoNdEk - podoba mi się Twoje podejście(serio)Jesteś prawdziwym Graczem i grasz w gry które sprawiają Ci przyjemność. Fakt, że nie możesz wielu z nich dokończyć świadczy o tym, że gry na XO są tak nudne, że nawet największemu fanboyowi na forum się grać odechciewa...
LoNdEk - podoba mi się Twoje podejście(serio)Jesteś prawdziwym Graczem i grasz w gry które sprawiają Ci przyjemność. Fakt, że nie możesz wielu z nich dokończyć świadczy o tym, że gry na XO są tak nudne, że nawet największemu fanboyowi na forum się grać odechciewa...
Co jak co, ale z tym najwiekszym fanbojem na forum to poleciales.
To nie tak, poprostu czasu nie mam tyle co kiedys, praca od poniedzialku do piatku od 9-18, przychodze z pracy i zabieram sie za swoje projekty, czesto w weekendy spotykam sie ze swoimi klientami czy na jakies imprezzzki wychodze. W niedziele zazwyczaj mam znajomych na chacie itp.
jak masz to przedstaw mi aktualny ranking, bo już się gubię...wydawało mi się, że ostatnimi czasy to LoNdEk załapał najwięcej punktów do rankingu. Posty w temacie K2 są najwyżej punktowane, tak??
CytujTo nie tak, poprostu czasu nie mam tyle co kiedys, praca od poniedzialku do piatku od 9-18, przychodze z pracy i zabieram sie za swoje projekty, czesto w weekendy spotykam sie ze swoimi klientami czy na jakies imprezzzki wychodze. W niedziele zazwyczaj mam znajomych na chacie itp.Z czegoś trzeba zrezygnować... a żeby chociaż poudawać że nie offtopuje to: Wii rządzi...w domach starców.
btw. nie jestem najwiekszym fanboyem na tym forum
Czekam do premiery GT5 bo wtedy temat o tej grze bedzie wymagal mojej obecnosci i trzezge spojrzenia na ta gre.
Cytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 12:58:08 pmbtw. nie jestem najwiekszym fanboyem na tym forum Skromność przez Ciebie przemawia, więcej wiary w swoje możliwości LoNdEk Cytat: LoNdEk w Grudnia 23, 2008, 13:01:23 pmCzekam do premiery GT5 bo wtedy temat o tej grze bedzie wymagal mojej obecnosci i trzezge spojrzenia na ta gre.ja czekam, aż założycie temat Forza 3...Umieszczacie grę na listach ex-ów na 2009 a nawet tematu nie ma??WSTYD Panowie!!Aha, nie ma o czym pisać bo nic nie wiadomo...
Cytat: Snake_Plissken w Grudnia 23, 2008, 12:45:22 pmCytat: A-n w Grudnia 23, 2008, 12:44:44 pmNa podstawie dostępnych materiałow(publicznej bety) można uznać za pewne, że będziemy mieli do czynienia z hitem, tak??Nie, bo według większości PS3 to crap.noto przeciez oczywista oczywistosc, x0 ma lepsze tabelki(maja wiecej cyferek), generuje lepsze kolory (zwlaszcza czerwony), ma wbudowany light scribble (takich wzorkow na plytkach nawet stacjonarki nie robia ) oraz filtruje i ogrzewa powietrze.