Ale Anonimowy napisał tylko, że "na PS3 nie ma już praktycznie 3rd party exclusive'ów". Tak się składa, że nie wspomniał nic o Xie, więc wasza dyskusja jest bezsensowna.
Gdyby napisał: na Ps3 nie ma 3rd party exclusivów, a na Xa są to byłoby zupełnie co innego. Tak po prostu sprytnie pominął ten fakt
Na pocieszenie fani XO mogą się pochylić nad długą i perspektywiczną listą wewnętrznych studiów Microsoftu, które zapewnią im masę świetnych gier:
Lionhead: Black & White series, The Movies, Fable series
Rare: Perfect Dark series, Kameo, Conker series, Banjo series, Viva Pi?ata
Turn 10: Forza Motorsport series
cios poniżej pasa - wiem
Akurat to wyszło Ci bardzo żałośnie
Nie, bo jeszcze kilka stron temu upierałeś się (jak i niejedna osoba tutaj), że PC w ogóle nie nadają się do grania i są be. Ba, w krajach cywilizowanych przecież nikt na PC nie gra (ponoć)...
Więc przecież skoro konsolarze nie grają na PC, i nie uznają tego sprzętu jako maszynki do grania, więc po co brać go pod uwagę w przypadku ex'ów? Bo akurat jest to na rękę?
Bo taka moja opinia , co nie zmienia faktu ,że PC jest jakąś tam platformą do grania.
Ale większość konsolowców nie uznaje peceta jako platformy do grania i właśnie dlatego kupiło konsole. Dla mnie np PC się nie liczy i jeśli gra wychodzi na Xa + PC, to traktuje ją jako exclusive.