Jak trzeba być dziwnym żeby twierdzić iż nagroda za najbardziej wciągającą grę >>> nagroda za grę roku.
Nikt tu nie stwierdził, że "nagroda za najbardziej wciągającą grę >>> nagroda za grę roku."
Cały czas gadasz o nagrodzie dla MGS4 za najlepszą grafę, więc to odnosiło się do tej właśnie nagrody.
A sam powiedziałeś, że miód płynący z gry jest ważniejszy niż grafa.
Co dostało tytuł gry roku na PS3? Chyba GTA4, nie? Mam nadzieję, że MGS4, bo GTA uważam za nieco przehypowane.
Cytowanie juve26 krytykujcego XO jest smieszne, przeciez ten czlek zyje dla GS on bez GameScore nie istnieje, to jest sens jego egzystencji. Tym samym XO jest jego "chlebem".
Sedno sprawy.
Cytowanie juve26 krytykujcego XO jest smieszne, przeciez ten czlek zyje dla GS on bez GameScore nie istnieje, to jest sens jego egzystencji. Tym samym XO jest jego "chlebem".
Co?!?!?!?!?!?!?!?!?co.uk Iras tez ma Xboxa, a wiadomo, ktora konsole woli. Ja wole PS3, chyba juz pisalem czemu.
To juz nie rozumie?! Czy w naszym spoleczenstwie masochizm jest az tak popularny ?!
Nie. Po prostu X0 ssie.
To po co kupowac cos na co sie potem caly czas narzeka ?!
Marketing M$ działa cuda. Oni by sprzedali gówno w papierku.
Hah, teraz to tak, jakbyś stwierdzał, że Iras jest debilem, któremu MS zrobił wodę z mózgu i wcisnął gówno w papierku.
I powiedz mi jeszcze jedną rzecz - jakoś nie widzę, żeby któryś z xbotów stwierdzał tu otwarcie, że "PS3 ssie", albo, że konsola Sony "to gówno".
Więc po co to robisz? Ja nie wiem czy to takie żarty (ale i tak z ewidentnym podtekstem), czy też sam wywlekasz na jaw fakt jakim bucem jesteś?
Obrażanie użytkownika