Sorry, ale ten filmik na serio był żałosny. Oglądając go miałem wrażenie, że widzę jakieś propagandowe filmy PiSu - wziąłeś jakiś jeden śmieszny bug z GoW (tylko jeden) i wrzuciłeś go parę razy do filmiku. Już pominę ten motyw z Anonimowym, bo to była zagrywka na miarę jakiegoś gówniarza. Stary, ile masz lat? Anonimowy lubi sobie pogadać, ale zamiast go zlać, to robisz o nim jakieś filmiki.
Że też ci się chciało.
Aha , standardowe dla X Botów , brak argumentów=jedziemy po sobie.
Na marginesie , gify Anonima z ręką Eleny i kratą w oknie był prześmieszne, czyż nie o.0?
Co powiesz o dynamicznym oświetleniu w GeOW2? LINK
Tu jest ten mały bug (tylko jeden). LINK
Nie zapomnij o grymasach na twarzy Dom'a. LINK
Oraz o wypaśnej roślinności. LINK
O tym już chyba wspominałem? LINK
Wg podanych danych 28. Taak, teraz jest ten moment żeby się zaśmiać.
Bloo , masz jeszcze coś do powiedzenia na tematy osobiste?
Ech, już nudne zaczyna być to ciągłe wysłuchiwanie, że jestem "xbotem".
Aż dziw, że nie zostałem jeszcze nazwany sonybotem, bo akurat potrafię zjeżdżać obydwie konsole po równo, jeśli coś mi się nie podoba. Do tego nie raz już byłem zaskoczony i pełen podziwu nad oprawą graficzną gier na PS3, np. Wipeouta i Uncharted. No, ale cóż. Jestem "xbotem".
Powiedz, nazwałeś mnie tak tylko dlatego, ponieważ stwierdziłem iż takie zachowanie, które wyraziłeś poprzez tamten film, jest bezsensowne i dziecinne? Na serio, jestem pełen podziwu (jeśli tak to można nazwać), że chciało ci się tracić czas na montowanie czegoś takiego.
Tamten gif rozbawił mnie tylko dlatego, że był ewidentną aluzją do walenia kur** konia. Gdybym nie wiedział co to jest Uncharted, to pewnie by mnie to nie rozbawiło. Ale potraktowałem to jako taką ciekawostkę, tak samo bym się śmiał, gdyby zrobiono gifa, w którym koleś z GoW przeprowadza fisting kurczaków, no ja pie*dolę...
Powiedz mi, dlaczego właściwie wyjechałeś teraz z tym gifem anonimowego? Bo nie czaję?
No, ale w każdym razie wracając do tematu - naprawdę, nie musisz mi tu wyjeżdżać ani z filmami gier na X0, ani z filmami gier na PS3, to było na serio bezcelowe i nie wiem co mi chciałeś udowodnić tym sposobem. Jeśli dla ciebie tak ogromnym problemem jest to, że w GoW jest gorzej wykonana roślinność niż w Uncharted (trudno, żeby tak nie było), albo fakt, że w ścianach nie zostają dziury po kulach totalnie skreśla w twoich oczach jakąś grę, to zaczynam obawiać się o twoje zdrowie psychiczne...
Powiem to, jasno - mam w dupie jakieś obrazki i filmiki, ja wolę czarpać radochę z grania na X0/PS3/Dreamcaście/cokolwiek.
I jeśli gra daje mi odpowiednio dużą dawkę funu, to mam w dupie to, że krzaki to zwykłe sprite'y, występuje jakiś śmieszny bug związany ze słońcem, albo że głównemu bohaterowi po wyjściu z wody koszulka schnie w błyskawicznym tempie.
Nie wiem co napisać więcej, bo po prostu ręce mi opadły, że takie pierdoły mogą być aż tak ważne dla kogoś.
Na serio macie nierówno pod sufitem - i jedni, i drudzy. Zamiast grać na swoich konsolach, to biorą i analizują pojedynczy obrazki. Nie pojmuję tego, to jest chore.