Ok, w takim razie woda jest wykonana lepiej w Gow? W którym momencie można popływać Marcusem (nie licząc brodzenia w krwi), w którym momencie postacie odbijają się w tafli wody?Ba , gdzie jest woda odbijająca otoczenie?
Oświetlenie jest lepsze? Pokaż , które obiekty rzucają cienie padające na Marcusa oprócz innych postaci i pojazdów oraz drzewek w tym etapie podczas jazdy na "koniku".
Dynamiczne cieniowanie jest lepsze? Oświeć mnie w takim razie Marcusową latarką i zaserwuj filmik z poziomu na miarę Silent Hill jeśli chodzi o zabawę z cieniami.
Postacie , ok , pisałeś ,że twarze są słabe w UDF , w takim razie przypatrz się im dokładniej i oceń mimikę grywalnych modeli ( w tym temacie serwowałem odpowiednie filmiki, zresztą jeśli o wodę chodzi to też).A to ,że Marcus i ekipa nosi zbroję , wcale nie oznacza ,że są lepiej wykonane, bo uwierz , zapewne więcej polygonów poszło na mimikę gęby oraz fałd na koszuli ,niż na metalowe pancerze.
I zapewniam Cię , modele postaci w GOW nie są the best obcnej generacji, włącz Soul Calibur 4 , zerknij chociażby na "lodową" zbroję oraz miecz Siegfried'a i uwierz ,że zarówno Marek jak i Nat wymiękają w tej kwestii.
Zniszczenia, w tej kwestii UDF nie ma nic do powiedzenia , ale GOW także nie jest jakimś ósmym cudem świata , parę skryptów (UDF też takie ma) , parę murków i filarów z których leci tynk.
Co do roślinek , widzisz niektórych widocznie jarają , tak jak Ciebie niezniszczalne robalo/murki.
Powiedz mi, czemu teraz na potrzeby video recenzji UDF otrzyma za grafę + 8 albo i 9?
Przejdziesz coś więcej niż sektor z dema?
Co do jednego się zgodzę , te wybuchy są takie dziwne trochę , ale nuklearny dymek daje radę:)
O właśnie zapomniałem o tym bajerze , jak Drake ładnie stawia stopy na trupach a nie bawi się w football:)
: Luty 07, 2009, 15:54:34 pm
Przerwa w naparzaniu się padami, panowie! Czas na rozwiązanie zgadywanki
gra ze screenow to...
... KUNG FU PANDA!
Smutne, że gra dla dzieci jest lepiej dopracowana niż niektóre "dorosłe" gry które atakują nasze sprzęty. Ale za to bardzo fajna ta gra. Polecam. Takie troche Ninja Gaiden. Z pandą.
I tak jeszcze dla porównania KAMEO!
(jaram się tą grą ostatnio, bo mam ją od czasu zakupu X0 a nigdy w nią specjalnie nie grałem i ostatnio odkopałem, warto
)...
...i najnowszy Silent Hill!
Bez obrazy , ale daj następnym razem coś w co ludzie grają a nie dostają jako przydział do Arcade