napisał człowiek nie posiadający Xboksa który gry porównywał u kolegi, albo za pomocą trailerów...
no i nie powiem by Assasins Creed posiadał różnice niewidoczne...
ale o czym my tu w ogóle mówimy... Killzone 2 > Gears of War 2 > Uncharted
różnicy graficznej między exclusive nie ma aż takiej by mówić o jakiejś dominacji. Jest to oczywiście tylko moje prywatne zdanie zbudowane na podstawie kontaktu z większością gier wydanych na wszystkie 3 platformy obecnej generacji.
I cały argument jest tak samo ch.jowy jak stwierdzenie, że na PS3 nie ma gier, ale to po prostu kontra obozu przeciwnego, bo w poprzedniej generacji na xboksa było mniej gier niż ps2, wiec teraz trzeba było po prostu zamienić się miejscami byle wojnę ciągnąć.
Moc konsoli jest cholernie ważna dla fanów konsol Sony, w końcu w poprzedniej generacji dostawali co krok gry gorsze od konkurenta i co chwilę słyszeli, że ich konsola nie uciągnie graficznych hitów jak Doom 3 i Riddick, teraz muszą się więc odgrywać... dziwi mnie tylko, że gdy chcieli pograc w takie tytuly ja Assasins Creed czy Fallout 3 nie kupili Xboksa 360, w końcu dla nich tak ważna jest grafika, że powinni zainwestować by zagrać w lepszą wersję...
Kupować konsole dla AC albo F3 Co dalej? Kupować lodówke żeby trzymać w niej ciepłe lody?
Lepiej dla AC i F3 niż dla Lair i HS