Ale to nie jest powód żeby po nim jeździc on z tego co wiem wam nie ubliża. Poza tym już nie raz wykazał się wiedzą, wie o czym mówi i ma na pewno większe pojęcie o technikaliach niż większość z was. Zresztą jakby nie patrzeć jurass odkąd się pojawiłeś robisz to samo, tabelki, screeny.
Z tym ,że ja teraz pisałem o czasie jaki trzeba na to poświęcić .
A co do reszty, szczerze to mam wrażenie ,że jego posty skierowane są do debili. Podkreślenia , pogrubienia , kolorki ,kliknij tu , kliknij tam... taka brukowa manipulacja faktami, koloryzowanie, wyolbrzymianie pewnych kwestii z pominięciem innych.A im większa wiedza na dany temat , tym łatwiej manipulować.
Przykład choćby te teksturki na krabach w F3.Każdy widzi porównanie linkowane przez Anonimowego, screeny , zdjęcia , analizy, fachowe terminy-pełny profesjonalizm by się wydawało.
A taki Marcepan wyskakuje z trzema zdjęciami zrobionymi na SD. Śmiech na sali , amator, to nieprawda.Sonobojki nie miały sie jak bronić to spotoszopowały trzy kiepskiej jakości zdjęcia co potwierdzają grający ,że skorupki wyglądają tak samo.
I co się potem okazuje? Że na XO wychodzi patch , który poprawia te wszystkie sfotoszopowane przez sonybojków elementy.
Teraz już wiesz za co jadą Anonimowego?
BTW ,18 nowych postów po drodze...