Na serio to leć prędziutko do ołtarzyka i módl się do swojego bożka. Może się objawi i wszystkie twoje bolączki wytłumaczy.
No cóż, widzę, że nie potrafisz przedstawić stosownych argumentów, więc chyba nie mamy o czym rozmawiać . Trzymaj się.
johnny23 ja jestem za nerwowy . Przez to wdaje się w dyskusje z takimi ludźmi typu aglagla, Hazuki czy VaaKo .
Rozmawiać w sensowy sposób z Tobą nie mam o czym ponieważ narzuciłeś poziom moich wypowiedzi Tym postem
"aglagla bawią Cię te obrazki ?
Wiesz, pytam bo chcę wiedzieć czy chodzisz do gimnazjum czy jeszcze podstawówki Laughing"
czyli właśnie dzieci chodzących do podstawówki.
Swoją drogą jak już należę do SDF to mam pisać UNCHARTED!!!! i używać zwrotu "wyprzedza o lata świetlne" w co drugim zdaniu ?
Jestem nowy w teamie i dopiero się uczę .
Jedna rada, olej typka. Jeśli sie nie uważasz za fanboja, to z nim nie dyskutuj.
Myślę, że Chris jest na tyle inteligentny, że nie zawraca sobie dupy takimi userami jak aglagla. Szkoda na nich czasu.
Olać typka to ja mogę przeczytaj proszę kto w jaki sposób zaczął rozmowę, a przekonasz się kto jaki poziom reprezentuje. Ja tylko zniżyłem się niepotrzebnie do Jego poziomu, a jak każdy wie "Nie wygrasz z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem."
Małe porównanie sprzedaży Army Of Two z Killzone 2
Army of Two (360) - Mar 08 - 606k (33 days of sales)
Killzone 2 (PS3) - Feb / Mar 09 - 619k (37 days of sales)