Krótko:
No, 3\4 hamburgerskie dzieci śpiewające do mikrofonu - po prostu ziomki pierwsza klasa.
Na PSN jest to samo, nie ma reguły. Chociaż fakt, jest ich mniej, bo i zabawka droższa.
Nie ma takich lagów - na oby systemach są takie same
Prawda, choć wszystko zależy od gry. Taki Tekken DR chodzi wyłącznie z lagami, nawet przy trzech zielonych kreskach. Z drugiej strony K2 działa bez zarzutu przez większość czasu. COD4, bardzo podobnie, nieco lepiej na XO. Gearsy to też synonim lagowania, spory delay nawet przy dobrym łączu.
lepsza społeczność - kie? jeżeli ci odpowiadają 12 latkowie z USA, to może i lepsza dla ciebie. Na PS3 jest duuużo mniej gówniarstwa i zagłuszających przez headset pojebów.
Już mówiłem, nie ma reguły. To samo zdarza się na PSN i to bardzo często, choćby w COD4.
nie wywala co chwile z gier - jak narazie ani razu mi się to nie zdażyło grając onlina na ps3, więc nie wiem o czym mówisz
Wywala i tu i tu. Rzadziej na XO, faktycznie, ale wciąż wywala jak chce w bezsensownych momentach. No i na klocku grawięcej ludzi, toteż łatwiej znaleźć mecz w bliźniaczych grach.
bonusy które są do wygrania
To akurat bzdura, nic tu nie ma do wygrania dla Polaka, a bonusy do kupienia to już kwestia gustu. Wolę sobie sam zrobić ładny theme niż kupować content o średniackiej jakości. Gier Arcade jest więcej na klocku, ale naprawdę mocne tytuły są na PSN. Nie ma do ściągnięcia odpowiedników W;HD, T:DR, GT5 czy Siren.
Lata świetlne za Xbox Live, jest interfejs zarządzania wśród znajomych. Dashboard dużo lepiiej radzi sobie z zapraszaniem etc. Tutaj niezaprzeczalnie przewaga Microsoftu, a sam update 2.70 podsumowało już penny-arcade.
Przed Sony długa droga, ale stale usprawniają swoją usługę i jak na darmową zabawkę sprawdza się wyśmienicie. Trochę boli sprawa, że flagowe tytuły mają podczas premiery problemy z siecią (WKC, K2). Trochę niepoważne zachowanie, które razi z punktu widzenia klienta.