Ty kontrargumentujesz tylko jak coś o PC jest nie fajnie napisane.
szkoda ze w system wars ostatnio nic sie nie dzieje jest to moj ulubiony temat . teraz musze chodzic po innych forach i glosic prawde . ostatnio znalazlem nawet wybitnych specjalistow. mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec:CytujDrzewa, tekstury skał, krzaków można porównać jakością do Colin Mcrrae Rally 2. I ty tu mi wypadasz z teksturami Crysisa, że niby gorsze lol2.gif? Komu jak komu, ale mi tego kitu nie wkręcisz. Może wcześniej zagraj w Uncharted 2 i zobacz jak te "świetne" tekstury wyglądają na pełnym ekranie, bo nawet pomniejszone wyglądają tragicznie.CytujPrzeciez Uncharted 2 wylglada jak gra sprzed 3 lat, jeydnie przerywnikki filmowe sa swietnie zrobione, ale nijak sie to ma do normalej grafiki podczas grania. Nigdy nie rozumialem i nie zrozumiem dlaczego wiekszosc osob tak zachwyca sie ta grafika w tej grze, przeciez to Far Cry ma lepsza grafe a jest z 2004 roku.
Drzewa, tekstury skał, krzaków można porównać jakością do Colin Mcrrae Rally 2. I ty tu mi wypadasz z teksturami Crysisa, że niby gorsze lol2.gif? Komu jak komu, ale mi tego kitu nie wkręcisz. Może wcześniej zagraj w Uncharted 2 i zobacz jak te "świetne" tekstury wyglądają na pełnym ekranie, bo nawet pomniejszone wyglądają tragicznie.
Przeciez Uncharted 2 wylglada jak gra sprzed 3 lat, jeydnie przerywnikki filmowe sa swietnie zrobione, ale nijak sie to ma do normalej grafiki podczas grania. Nigdy nie rozumialem i nie zrozumiem dlaczego wiekszosc osob tak zachwyca sie ta grafika w tej grze, przeciez to Far Cry ma lepsza grafe a jest z 2004 roku.
Toć to taki wczesny Dreamcast, a nie trzy lata
To jest z U2?Domyślam się, że to po prostu jakiś przeciwnik z niskim LOD?
Cytat: BoBaN w Stycznia 26, 2010, 10:38:47 amNom i to że że ponad 70% graczy używa konsol to też świadczy o tym że rynek PC nadal tętni życiem. Skad te dane? Tak naprawde nie ma zadnych danych dotyczacych ilosci graczy PC'towych i konsolowych, tym bardziej, ze wiekszosc osob ma i konsole, i PC'ty.
Nom i to że że ponad 70% graczy używa konsol to też świadczy o tym że rynek PC nadal tętni życiem.
Tak z U2, multi, a ten "przeciwnik z niskim LOD" to akurat model, którym zazwyczaj gram po stronie bohaterów.
Cytat: Jurass w Stycznia 26, 2010, 13:49:37 pmTak z U2, multi, a ten "przeciwnik z niskim LOD" to akurat model, którym zazwyczaj gram po stronie bohaterów.Ale on ma normalnie taką jakość (nawet jeżeli się nim steruje)? Bo widziałem sporo fotek z multi i postacie tam nie odbiegały raczej jakością od tych, które są w SP, czyt: były wykonane zarąbiście. Natomiast to, co dałeś, to jest nawet brzydsze od postaci z Sims 2.
Bo to, ze sie sypie Boban to nie prawda ;], zreszta looknij na to http://adrianwerner.wordpress.com/previous-years/games-of-2009/oraz http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2010/
Przeciez Uncharted 2 wylglada jak gra sprzed 3 lat, jeydnie przerywnikki filmowe sa swietnie zrobione, ale nijak sie to ma do normalej grafiki podczas grania. Nigdy nie rozumialem i nie zrozumiem dlaczego wiekszosc osob tak zachwyca sie ta grafika w tej grze, przeciez to Far Cry ma lepsza grafe a jest z 2004 roku.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
niż Uncharted 2, który się zatrzymał częściowo w 2000 roku, gdzie zaczęto stosować płaskie, bitmapowe drzewa.
Wulfen oficjalnie przyjmuję Cię do SDF.
Te gry na PC to prawie same strategie Nic nie mam do tego gatunku, sam lubię gry pokroju Red Alert, Anno czy The Settlers ale bez przesady
na pc w ciagu ostatnich 3 lat wyszla zaledwie garstka exclusiveow: stalkery, crysisy, wiedzmin moze cos jeszcze (nie licze tysiaca strategi i mmo) i nie zanosi sie na to aby w najblizszym czasie to sie jakos poprawilo.
Wulfen w SDF co to sie na tym swiecie porobilo...
a crysis nawet na siebie nie zarobił
\ a crysis nawet na siebie nie zarobił
Cytat: Lem w Stycznia 26, 2010, 14:53:33 pmWulfen w SDF co to sie na tym swiecie porobilo...Też się zdziwiłem
W 2009:FPS: Arma 2, Americas Army 3, Zeno Clash, Cryostasis, Shattered Horizon, Killing Floor, Twin Sector RPG; Torchlight, Drakensang: The Dark Eye, NWN 2 dodatek, A Farewell to Dragons
To jest System Wars czy kółko wzajemnej adoracji?? Od razu lepiej ten temat wygląda - chociaż przydałoby się 500% powiększenia
A teraz dopisz wady owej techniki wygładzania krawędzi bo takowe istnieją i nie można jej stosować w każdej grze (np w BC2 się ta technika nie sprawdzi a szkoda bo w/w nie ma aa).
Zreszta Mass Effect 2 dla mnie to tez nie jest gra na 10, ale ja mam niewspolczesna skale
Cytat: aphelion w Stycznia 26, 2010, 15:43:40 pmA teraz dopisz wady owej techniki wygładzania krawędzi bo takowe istnieją i nie można jej stosować w każdej grze (np w BC2 się ta technika nie sprawdzi a szkoda bo w/w nie ma aa). Metoda nie jest idealna, ale czy mógłbyś mi wyjaśnić dlaczego miałaby się nie sprawdzić w BC2?