Bzdura niby dlaczego? Z tytułu odmiennego zdania? Widzisz svonston. Jak edge stwierdziło, że Kz2 to gra na 7/10, ni było to dla mnie , czy An bzdurą, bo my dużo wyżej ja oceniamy. Maja prawo do własnego zdania, ale bzdurą już argumentacja była - co neguje notabene i tak ocenę.
Inny przykład. Uncharted 2, gra przeciętna -> no dobrze, nie jest tak, że każdy musi dać maksymalna ocenę.
Uncharted 2 - gra brzydka -> bzdura.
Tak się składa, iż mam PSPka (ba, nawet kilka=) i DS. Niejako dzięki temu jestem w stanie obiektywną ocenę wydać, z pozycji grającego.
Nie twierdzę, że DS jest kiepski. DS, albo Wii. Ale widzę co do zaoferowania ma kolejno PSP, jak i PS3 i wiecz co .... bardziej do mnie to przemawia.
Stać mnie na binarną przyjemność i widzę ile mam pozycji na PS3, a ile na Wii.
Co do PSPka, jak już pisałem ongi s. Nie lubię zakłamanych hipokrytów. Ludzie w czasach PS2 nawet nie śnili o tym, że w Tekken, czy GTA, lub GoW, a także w gry z PSX będą mogli pograć na przenośnej konsoli i to przy takiej jakości oprawy. A gdy już wyszła .... no cóż. W naszym kraju panuje "lubi się co się ma". Niestety większość musi wybierać i przy tym często jest tak, że lubi się swoje, a już nieswoje mniej.
Tak jak pisałem, C:DoS , to przykładowo jedna z moich ulubionych gier. Ja sam bardzo cenię i lubię oprawę 2d, jednak jak widzę to co PSPek prezentuje .... te wszystkie tytułu, od szoku jaki Tekken DR wywołał, poprzez Valkyrie Profile, Raczeta i Klanka, jak i resztę .... Gry PSP > DS. Choć nie aż tak znacznie jak PS3>Wii. Technologicznie, to już >>>>. Czyli suma summarum, tak wolę PSP. Ty wolisz DS, nie ma sprawy, nikt inteligentny nie nazwie cię durniem bez gusty z tego powodu. A zdaniem reszty nie przejmuj się.