Aaahahahahaha! A ty nadal pier**lisz o rozjaśnionym zdjęciu. Nie mam słów żeby opisać jakie ty brednie sadzisz. Poczytaj o punktowym pomiarze światła w aparatach.
a ty nadal cały dzień pier**lisz się z rozjaśnianiem zdjęć Ośmieszyłeś się na PE, niczego to ciebie nie nauczyło i dalej wciskasz swoje głupoty, w dodatku tego samego faila robisz.
Po prostu nie mam pytań. Myślisz, że takimi bredniami odwrócić uwagę od faktu, iż zielonego pojęcia nie masz o czym piszesz. KKRT już cię zmiażdżył na tyle, że to twoje "rozjaśnianie photshopowanych zdjęć" tylko cie pogrąża.
Tak podejrzewałem. To wyjaśniałoby bzdury jakie wypisywałeś na temat mojego konta z konsolowiska. Dzięki, że sam rozwiałeś te wątpliwości.
nie trzeba mieć konta na konsolowisku by zobaczyć czyjś profil:
http://konsolowisko.pl/forum/user/899-boban/ jak zwykle ściema ale to normalne dla ciebie.
Pisałeś do Londka czy znowu failujesz nie sprawdzając wcześniej o co chodzi? Gdybyś miał konto na konsolowisku to byś wiedział, ale ty jak zwykle robisz z siebie idiotę i wypowiadasz się o czym o czym nie wiesz nic.
Teraz zmykaj na Polygamię zakładać kolejne konto.
mam robić to co ty na co dzień w twoim królestwie ? nie dzięki.
W jakim królestwie? Piszesz o forum GO? Dla twojego info konto BoBaN/MarcePan mam tutaj od początku i żadnego innego nie miałem. Nie to co ty na Polygami gdzie banowali cię kilka razy za idiotyzmy jakie prawisz a ty wracałeś jak smród po kupie.
Serio, tak wkurwiającej osoby, jak ten bigdaddy, to dawno już tutaj nie było Confused
racja, od 2006 i założenia konta przez juve, bobana i irasa nikt wam nie dorównał
Podpisuję się pod słowami Juvego. Jednak mi to za bardzo nie przeszkadza, że biddaddy tutaj jest. W końcu nie ma to jak dawka śmiechu z samego rana gdy tutaj wchodzę i czytam jego totalne pierdoły. Na forum PE było to samo. Ludzie lali z niego na potęgę a ten dalej udawał znawce. Ilości PM'ek na forum PE z treścią żebym dał sobie spokój w dyskusji z tym trollem, nie sposób mi zliczyć. Wszyscy się tam na nim poznali. Tutaj zresztą też jak widać. Nabijają się z niego wszyscy a ten dalej pierdoli farmazony. Taki to już typ. Plują na niego a ten mówi, że deszcz pada.
ps. gt5 i wszyscy pękli
Podejrzewam, że przy premierze pękną fanboje X0.
ps2. bobano/feisar/marcepan (niezły zbiór kont).
Feisar to konto na PE, BoBaN i MarcePan to jedno konto tutaj. Po prostu poprosiłem moderatora o zmianę nicku z MarcePan na BoBaN. Gdzie tu widzisz "niezły zbiór kont"? Znowu uber fail z twojej strony. Wypowiadasz się o czym o czym pojęcia nie masz po raz kolejny. Naprawdę jesteś tutaj rekordzistą fail'ów. Niecałe 60 postów i tyle siary sobie narobić.
Wiadomość scalona: Maja 02, 2010, 11:04:02 amNawet sam GT5:P sprzedał się całkiem ładnie, według VGchartz 3.7 mln,
Polyphony to chyba jedyny developer, ktory podaje dokladne dane sprzedazy - w sumie nie maja czego sie wstydzic
http://www.polyphony.co.jp/english/list.html
Wynik zacny. Jaka inna gra wyścigowa może pochwalić się taką sprzedażą? Nie ma się co dziwić temu całemu hype'owi na GT5. Te tabelki pokazują ile potencjalnych klientów ma Polyphony. Na E3 muszą przygotować coś bardzo konkretnego, podać datę premiery i wtedy dopiero zobaczą jak potężne ciśnienie jest na piąteczkę.