Ja tam bardziej ufam Polskim portalom, a tak poza tym to je**e mnie to na jakiej konsoli to lepiej wygląda.
Dziwne bo na porownaniu Eurogamera obie wersje wygladaja identycznie lolhttp://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=10406&article_id=1277571#anchor
10 Upcoming PlayStation 3 exclusives versus 10 Upcoming Xbox 360 exclusivesinFamous 2 Fable III (PC)Killzone 3 Gears of War 3Ratchet and Clank: All 4 One Project KingdomsUncharted 3 Forza Kinect and Forza Motorsport 4The Last Guardian Mass Effect 3 (taki ex jak ME2?)Little Big Planet 2 Kinect Star Wars (Kinect)Motorstorm 3: Apocalypse Rise of Nightmares (Kinect)Twisted Metal XCom (PC)Resistance 3 Codename D (Kinect)Gran Turismo 5 Fighters Uncaged (Kinect)
Cytat: Jurass w Października 12, 2010, 20:08:14 pm10 Upcoming PlayStation 3 exclusives versus 10 Upcoming Xbox 360 exclusivesinFamous 2 Fable III (PC)Killzone 3 Gears of War 3Ratchet and Clank: All 4 One Project KingdomsUncharted 3 Forza Kinect and Forza Motorsport 4The Last Guardian Mass Effect 3 (taki ex jak ME2?)Little Big Planet 2 Kinect Star Wars (Kinect)Motorstorm 3: Apocalypse Rise of Nightmares (Kinect)Twisted Metal XCom (PC)Resistance 3 Codename D (Kinect)Gran Turismo 5 Fighters Uncaged (Kinect) Bardzo dobre zestawienie pokazujace wyzszosc exow na konsole Microsoftu nad exami na konsole SONY.
Gran Turismo 5 Fighters Uncaged (Kinect)
Ale dupnięte porównanie, lista Microsoftu zrobiona wręcz na siłę.
Zaraz przyjdzie Bigdaddy i faktycznie wyjdzie, ze lista od Sony jest do dupy
I tańszy od konkurencji jest, bo nie trzeba kupować 8 różdżek + 4 navi controllerów, żeby sobie pograć z kumplami jak w przypadku PS Move
Na usta się ciśnie tylko jedna fraza... co to kur** jest
http://www.gram.pl/news_8QngH,i4_Kto_najlepiej_programuje_PlayStation_3.htmlKoleś dojebał do pieca Spoko, robią niezłe gry, ale jak patrzę na jakość Uncharted czy GoW to sam nie wiem co myśleć o wypowiedzi tego kolesia .
No. Większa moc = mniejsze ograniczenia u twórców.A za 15 lat pierwsze stabilne komputery oparte na grafenie. Moc tysięcy takich kart tesla zmieszczone w czymś wielkości małego paznokcia. Początki pierwszego heurystycznego i uczącego się AI, samoprogramowanie. Przyszłość jest ciekawa. Sram ze szczęścia i strachu na raz.