w SSR5 co ci się nie podoba?
jak pierwszy raz jechałem na route 5 to miałem wrażenie jakbym włączył tokyo highway challenge z dreamcasta.
biedne drzewa (jak startujemy to aż kują w oczy), biedne budynki (wszędzie takie same, szare, tekstury), ogólnie mało obiektów. jedynie motyw z lampkami na drzewkach i wyjazd z tunelu jest spoko.
domyślam się, że to trochę przez specyfikę toru, ale mogli się bardziej postarać. dodać więcej banekrów, światełek etc. teraz jest szaro, buro, nieefektownie.
tak jak pisałem: r5 + samochody standard i mamy 7/10 za grafę. w przypadku r7 i deszczu to nawet na 7/10 się nie łapie.
Ej s00s, przecież SSR5 (zwłaszcza) i SSR7 to jedne z ładniejszych torów.
chyba sobie jaja robisz. gt5 ma znacznie więcej do zaoferowania niż te dwa tory.
Wiadomość scalona: Grudnia 02, 2010, 11:31:42 amPortal taki se, może chce wzbudzić zainteresowanie tą recenzją, poza tym to kolejna recka gdzie recenzent ma jakiś 5 level i uznaję że wszystko widział
już dajcie spokój z tymi levelami, przecież piąty poziom to się dostaje za przejście na złotko licencji B, po jakiś 1-2h grania.
A przeczytałeś tą recenzje, którą wkleił Prart? Chyba nie, bo zauważyłbyś to zdanie:
Jeszcze za krótko gram i nie widziałem wszystkich dostępnych torów, ale to co już zobaczyłem każe mi napisać jedno: oprawa graficzna Gran Turismo 5 to duże rozczarowanie.
Więcej chyba nie trzeba dodawać. Kolejny pseudo redaktorek, który sili się na znawcę tematu, a nawet dobrze gry w czytniku nie rozgrzał.
ale ja się nie odnosiłem do recenzji a 5 lvl., który wpada po godzinie grania.