tak. wszystkie cienie sa spieprzone, co do joty. na tym drugim obrazku z marines tez, nie?
Ojapierdole.
Na drugim obrazku jest noc i cienie nie mogą być wyraziste tak jak ma to miejsce przy oświetleniu słonecznym. Próbuj dalej hipokryto.
Wiadomość scalona: Marca 20, 2011, 13:46:07 pm
Swoją drogą, Crysis 2 na tej konsoli wygląda zajebiście ładnie i szczególnie rozwalił mnie ten gameplay, który wrzucił KKRT na poprzedniej stronie. W 1080p to robi duże wrażenie.
1080p? X0 faktycznie ma nieskończone pokłady mocy.
moja odpowiedz
ja hipokryta?
I tak takich różnic nikt nie wyłapie podczas gry. Na statycznych obrazkach są dostrzegalne, ale podczas ruchu raczej ciężko to zobaczyć. Zresztą jeden ch*j, bo ta gra mimo iż ma ładną grafikę, to daleko jej do czołówki tej generacji.
szkoda ze tak samo nie mowiles jak trollowales o black opsie na ps3 miazdzacym wersja xboxowa. zapomnialo sie?
co do tych obrazkow prosze bardzo
jeden cien do ktorego boban sie dosral wyglada gorzej/inaczej niz na obrazku z ps3. wniosek? "PS3 MA LEPSZOM WERSJE". nizsza rozdzialka? "nikt tego nie zauwazy podczas gry". podwojne standardy bobana
padam z na plecy ze smiechu
odpowiedz bobana
...wiec nie zarzucaj mi hipokryzji bo ty pierwszy zignorowales, jak zwykle, fakty.
Fakty to ignorujesz ty, bo jeśli uważasz, że to:
...może równać się z tym:
To albo masz problem ze wzrokiem, albo po prostu jesteś hipokrytą.
ale oczywiscie to ja schodze na inny temat
wymiekam, to juz jest po prostu wyzsze stadium trollingu
SLOWNIK BOBANA EDYSZYN 2K11
"ktos kto ma inne zdanie niz boban" - xbot/desperat/frustrat/glupek/slepiec
"grupa osob, ktora ma inne zdanie niz boban" - xboty/desperaci/mijaja sie z prawda/PRZECIEZ TO JA MAM RACJE
"dowody bobana" - nie do podwazenia
"zepsute cienie" - kazdy to zauwazy, widac to na kazdym kroku, trzeba byc deklem zeby nie widziec tego
"nizsza rozdzialka i packa na ps3" - w ogole tego nie widac w ruchu/kogo to obchodzi?
---
tak, specjalnie wybieram xboty takie jak ja, no czlowieku zlituj sie nade mna bo zaraz tutaj facedesk zrobie. FYI te cytaty sa z raptem 4 ostatnich stron tematu. ja piernicze jakim ty betonem jestes.
Wulfen:
demo? na dodatek mp? w ktorym newsie byla mowa, ze wersja na ps3 to juz retail, podczas gdy demo na xboxa bylo sporo starsze. zacznijmy porownywac dopiero na fullu.