Pamiętajcie, że Xboty zawsze szukały i będą szukać tytułu, który może konkurować z ex'ami Sony. Tak było podczas premiery Assassins Creed (oczywiście Soul sikał po gaciach, że AC niszczy Uncharted), potem była Forza3, która miała graficznie miażdżyć GT5:P, a teraz upatrzyli sobie Crysis 2 i będą wszystkim wmawiać, że to poziom ex'ów z PS3. Oni już tak mają, także proponuję się do tego przyzwyczaić, bo następne będzie Gears of War 3, które zapewne będzie niszczyć Uncharted 2 i Uncharted 3
Siebie nie widzi do innych się czepia, hipokryta się znalazł...cały czas stawiam na równi U1 z pierwszym AC, trzeba przecież pamiętać, że AC ma prze ogromne teren do wygenerowania, powiedz mi a co Twoje słowo jest wartę skoro wypisujesz takie bzdury o C2, na ps3 ładniejsza wersja? jak przestawiasz na 720p to blur znika? że co proszę?
Nie mój drogi, miało być GT5, które miało niszczyć wszystko a dali 800 samochdów z PS2
Każdy człowiek sobie coś wmawia tylko Ty ostatnio przechodzi nas wszystkich, nie jesteś wstanie dopuścić do siebie wiadomości, że coś jest lepsze na X0 niż na PS3 i choćby nie wiem ile dowodów na to było dla Ciebie to i tak za mało
Są osoby na tym forum, które mają PS3 w domu i podzielają moje odczucia, gra na filmikach wygląd kapitalnie i spokojnie można porównać ją z KZ3 (hi KKRT i punisher85) Co do Geow 3 pożyjemy zobaczymy
Co do porównywania screenów, to widome nie od dziś, że screen screenowi nierówny( a te z MP to już w ogóle nie wiem po co dajecie, mowa jest o SP), także ja je olewam i oglądam filmiki na których widać dużo więcej, choć i tak z końcową wypowiedzią po czekam aż grę zobaczę u siebie na Tiviku.
Da to że, im lepszy TV, tym lepsze kolory i czerń, a to ma duże znaczenie w odbieraniu gry, odnośnie niższej rozdziałki, trzeba sprawdzić, bo takie GT5 np. po zmianie na 720P ma lepszy AA i o wiele rzadziej występujący screen tearing, więc tu niewykluczone że może być podobnie
Blur i niską rozdzielczość, żaden tivik Ci nie zamaskuje, ta wiem o czym gadasz to samo było z Re5, gdy wymuszałem 1080p na X0 to w grze
v sync siadał na pysk a 720p było git.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale screeny są w 720p, a wersja na Xboxa i tak jest ze dwa razy bardziej wyraźna
Tego nie widzi, ważne, że cienie są ładniejsze....(już od F2, ps3 sobie lepiej z tym radzi)
I tak takich różnic nikt nie wyłapie podczas gry. Na statycznych obrazkach są dostrzegalne, ale podczas ruchu raczej ciężko to zobaczyć. Zresztą jeden ch*j, bo ta gra mimo iż ma ładną grafikę, to daleko jej do czołówki tej generacji.
Tak nie widać, tak jak nie widać tego w RDR
proszę Cię.......przestań sobie wmawiać te bzdety
No tak jak gra która jest też na X0 może się równać z tymi mega exami na ps3
u BoBana w notesiku taka opcja nie wchodzi w grę.