A tacy ludzie jak ty niszczą mi przyjemność czytania for internetowych, malutcy zakompleksieni gamonie, nolajfy spuszczające się nad filmikami z jutuba i branzlujące się nad jednym ze sprzętów. Jesteś dla mnie zarazą tego forum i nie powinieneś mieć tu racji bytu.
Pffffffffffffff...je**em. Wiadome, że takim Xtrollom jak ty zawsze będę wadził, bo za każdym razem jak zaczynasz pierdzielić głupoty to ktoś taki ja będzie je prostował. Na szczęście to forum nie jest meliną Xbotów (jak np. xboxonline) i masz tutaj gówno do gadania w takich sprawach. A jak nie chcesz czytać moich postów, to musisz wiedzieć o tym, że jest tutaj taka opcja jak "ignoruj", z której zawsze możesz skorzystać. Czemu nie korzystasz? Bo w twojej naturze Xbota jest zaginać rzeczywistość i obracać kota ogonem kiedy ktoś udowadnia, że jakaś gra na X0 wypada słabiej od tej na PS3.
I proszę cię nie udawaj teraz człowieka obiektywnego, bo każdy pamięta twoje przejawy rozdwojenia jaźni, kiedy to pisałeś iż w jednym tygodniu będziesz wychwalał X0, a w drugim PS3. Teraz już się tego nie wyprzesz. Trzeba było o tym myśleć wtedy jak się przyznawałeś do tej ułomności.
a co tam niby ma rzucac cien?
gdzie sie podzialy cienie cegiel?
Zwroccie uwage na teksture podloza na xboxie. na ps3 jest anizo na xboxie brak
Można by też wspomnieć o deskach, które leżą za rogiem szklanego budynku i na X0 są pozbawione szczegółów (pewnie to wynika z cienkiego anizo), ale już nie denerwujmy biednych fanbojów X0. Już dzisiaj dostali zbyt wiele dowodów na wyższość wersji PS3.
PS. Zastanawia mnie jedna rzecz. Na tym gifie, który dał Wulfen nie jestem w stanie odczytać czerwonego nicku lewej strony ekranu na PS3, podczas gdy grając w demko na tv było wyraźnie widać literki.
Wiadomość scalona: Marca 20, 2011, 23:06:24 pmpo za tym dajcie sobie spokój z tym MP
Dlaczego? Bo okazało się, że na X0 wypada gorzej? Jeszcze niedawno nic nie przeszkadzało Ci oceniać mp w Crysis 2 i pisać, że wersja na PS3 jest paćką.