i nikt nie hacknął jeszcze Live'a.
Że Unlimited nie jest maestro kumania to ja wiedziałem, ale Ty mi zrobiłeś mega niespodziankę.
Cytat: Jacek84 w Kwietnia 21, 2011, 21:05:37 pm Że Unlimited nie jest maestro kumania to ja wiedziałem, ale Ty mi zrobiłeś mega niespodziankę.Znalazł sie najmądrzejszy na forum, pustak jeden
Cytat: Tomasz w Kwietnia 22, 2011, 07:30:16 amCytat: Jacek84 w Kwietnia 21, 2011, 21:05:37 pm Że Unlimited nie jest maestro kumania to ja wiedziałem, ale Ty mi zrobiłeś mega niespodziankę.Znalazł sie najmądrzejszy na forum, pustak jeden Czego się betonie podniecasz?
Cytat: Ketty w Kwietnia 22, 2011, 07:48:32 amCytat: Tomasz w Kwietnia 22, 2011, 07:30:16 amCytat: Jacek84 w Kwietnia 21, 2011, 21:05:37 pm Że Unlimited nie jest maestro kumania to ja wiedziałem, ale Ty mi zrobiłeś mega niespodziankę.Znalazł sie najmądrzejszy na forum, pustak jeden Czego się betonie podniecasz?Nowy pokemon doszedł
Cytat: Tomasz w Kwietnia 22, 2011, 07:53:17 amCytat: Ketty w Kwietnia 22, 2011, 07:48:32 amCytat: Tomasz w Kwietnia 22, 2011, 07:30:16 amCytat: Jacek84 w Kwietnia 21, 2011, 21:05:37 pm Że Unlimited nie jest maestro kumania to ja wiedziałem, ale Ty mi zrobiłeś mega niespodziankę.Znalazł sie najmądrzejszy na forum, pustak jeden Czego się betonie podniecasz?Nowy pokemon doszedł W kolorze pokemona to ty traktora masz.
No i kolega już skończył karierę.
Cytat: Snake_Plissken w Kwietnia 22, 2011, 08:08:04 amNo i kolega już skończył karierę. To tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem?
Cytat: Devilek w Kwietnia 22, 2011, 09:50:12 amCytat: Snake_Plissken w Kwietnia 22, 2011, 08:08:04 amNo i kolega już skończył karierę. To tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem? Nie, wystarczy mieć dobre układy z moderatorami
To tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem?
Cytat: Devilek w Kwietnia 22, 2011, 09:50:12 amTo tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem? Nad trollowaniem musisz popracować, bo jak na razie to poziom jest niżej niż piaskownica.
Cytat: Snake_Plissken w Kwietnia 22, 2011, 13:10:15 pmCytat: Devilek w Kwietnia 22, 2011, 09:50:12 amTo tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem? Nad trollowaniem musisz popracować, bo jak na razie to poziom jest niżej niż piaskownica.Nad spamowaniem poćwicz trochę bo zaraz sam sobie bany będziesz wlepiał za to co napisałem. KONIEC!Piter- tsunami walnęło i japończycy się obudzili, że trzeba zagrać w coś nowego bo zaraz koniec świata.
Cytat: Devilek w Kwietnia 23, 2011, 00:57:11 amCytat: Snake_Plissken w Kwietnia 22, 2011, 13:10:15 pmCytat: Devilek w Kwietnia 22, 2011, 09:50:12 amTo tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem? Nad trollowaniem musisz popracować, bo jak na razie to poziom jest niżej niż piaskownica.Nad spamowaniem poćwicz trochę bo zaraz sam sobie bany będziesz wlepiał za to co napisałem. KONIEC!Piter- tsunami walnęło i japończycy się obudzili, że trzeba zagrać w coś nowego bo zaraz koniec świata.Przestań pie**olić, gość ewidentnie był trollem, ale Ty oczywiście obrońco uciśnionych inaczej, musisz go bronić. Ta brzydka kopara daje mi zarobić na życie ,a Ty pewnie jesteś pod garnuszkiem rodziców ,tak mistrzu ciętej riposty?
Było. Ale i tak dobra rzecz.
Pokaz techniczny nowego silnika na current geny(oczywiście wszystko liczone w real time):
Cytat: Tomasz w Kwietnia 23, 2011, 07:35:00 amCytat: Devilek w Kwietnia 23, 2011, 00:57:11 amCytat: Snake_Plissken w Kwietnia 22, 2011, 13:10:15 pmCytat: Devilek w Kwietnia 22, 2011, 09:50:12 amTo tu są bany za pomylenie wielkiej brzydkiej kopary z traktorem? Nad trollowaniem musisz popracować, bo jak na razie to poziom jest niżej niż piaskownica.Nad spamowaniem poćwicz trochę bo zaraz sam sobie bany będziesz wlepiał za to co napisałem. KONIEC!Piter- tsunami walnęło i japończycy się obudzili, że trzeba zagrać w coś nowego bo zaraz koniec świata.Przestań pie**olić, gość ewidentnie był trollem, ale Ty oczywiście obrońco uciśnionych inaczej, musisz go bronić. Ta brzydka kopara daje mi zarobić na życie ,a Ty pewnie jesteś pod garnuszkiem rodziców ,tak mistrzu ciętej riposty? Co to za różnica? A jak się nazywa kogoś pokemonem i nawet się osta nie dostaje to chyba się jednak dorabia na boku w innej dziedzinie
Nzwałeś mnie pustakiem i też nie dostałeś, więc może zamknij ryj bo sprawiedliwość a'la Tomasz to jakaś halucynacja najwyraźniej.
Skończcie to, tarniak też obrażasz użytkowników, mimo, że czasem w inteligentny sposób to i tak wciąż jest to obrażanie, poza tym trolling i spamowanie. I skończcie się dopierdalać do niego o tę koparkę, bo ewidentnie go prowokujecie.
>wstawiam obrazki z koparką>piszę o tym, że robię na koparce gdzie popadnie>piszę, że zajebiście zarabiam na koparcezarabiam dobrze gdy jest robota.>wrzucam filmiki o koparcenie wolno mi? >piszę o tym jak kocham robote na koparce, przynajmniej mam pasje, a twoja pasja to wkurwianie innych....ktoś pisze o koparce...ZAEJBAĆ BEJZBOLEM kur**, POLACZEK je**ny ZAZDROŚCISZ ARGH UGH OMG kur** GDZIE MODERACYJAPozdrawiam,Bezczelny prostak
Chyba Cie procą mama karmiła pseudo moderatorze
Cytat: Tomasz w Kwietnia 23, 2011, 13:01:40 pm Chyba Cie procą mama karmiła pseudo moderatorze Przepraszasz albo ban.