Wiem jak to powinno wyglądać żeby sprawiało mi przyjemność podczas gry. Napisz że zajebiście Ci się strzelało w Uncharted, że to mega mocny element tej gry a potem mnie uderz, suko.
Cytat: tytacz w Lipca 04, 2011, 23:18:58 pm x4Wiadomość scalona: Lipca 04, 2011, 23:24:00 pmCytat: Mejs w Lipca 04, 2011, 23:21:15 pmWiem jak to powinno wyglądać żeby sprawiało mi przyjemność podczas gry. Napisz że zajebiście Ci się strzelało w Uncharted, że to mega mocny element tej gry a potem mnie uderz, suko.Sam sie już gubisz, czytaj może uważnie moje posty, albo dalej udawaj ekperta a tytacz nagordzi Cie
Pan pseudo moderator da w końcu krope 17latkowi czy poczka aż wkurwi mnie na tyle ze go zwywywam i dostaniemy obaj, jak macie to w zwyczaju
Cytat: Tomasz w Lipca 04, 2011, 23:21:31 pmCytat: tytacz w Lipca 04, 2011, 23:18:58 pm x4Wiadomość scalona: [time]Lipiec 04, 2011, 23:24:00 pm[/time]Cytat: Mejs w Lipca 04, 2011, 23:21:15 pmWiem jak to powinno wyglądać żeby sprawiało mi przyjemność podczas gry. Napisz że zajebiście Ci się strzelało w Uncharted, że to mega mocny element tej gry a potem mnie uderz, suko.Sam sie już gubisz, czytaj może uważnie moje posty, albo dalej udawaj ekperta a tytacz nagordzi Cie Też Cię kocham misiu :*
Cytat: tytacz w Lipca 04, 2011, 23:18:58 pm x4Wiadomość scalona: [time]Lipiec 04, 2011, 23:24:00 pm[/time]Cytat: Mejs w Lipca 04, 2011, 23:21:15 pmWiem jak to powinno wyglądać żeby sprawiało mi przyjemność podczas gry. Napisz że zajebiście Ci się strzelało w Uncharted, że to mega mocny element tej gry a potem mnie uderz, suko.Sam sie już gubisz, czytaj może uważnie moje posty, albo dalej udawaj ekperta a tytacz nagordzi Cie
Tomasz to debil. Dobranoc.
Cytat: Mejs w Lipca 04, 2011, 23:33:55 pmTomasz to debil. Dobranoc.Nie zapomnij zwalic konia na dobranoc
No już dziecko drogie idz spać, odpocznij trochę
No Panowie, sami chcieliście. Widać osty nie pomogly...
Cytat: windomearl w Lipca 04, 2011, 23:39:38 pmNo Panowie, sami chcieliście. Widać osty nie pomogly...A moze byście chodz raz kur** zbanowali prowokatora? a nie na odwrót?
Kurde a ja chciałem wkleić majteczki w kropeczki i powklejać kropki A wy jeżeli dalej nie skończycie to polecą bany.
Ewentualnie Heavenly Sword - można nawet poczuć się jak broń.
I czy kobieta jest człowiekiem?
W takie GTA bym pograł.
Ale tam umierasz nawet jak wymiatasz, a w Counter Strike jak jesteś dobry to nie umierasz.
W Crysis 2 - jak mówi hasło reklamowe- możesz być bronią.
Zadajmy sobie pytanie - być czy czuć? I czy kobieta jest człowiekiem?
Bez kitu, nie sterowaliście lotem strzały prosto w przeciwników?