..
.
....
Czy wszyscy właściciele xO mają małe wacki? Bo styl wypowiedzi to sugeruje....
Mejs nie pij więcej. Proszę.
Cytat: Unlimited w Września 06, 2011, 17:22:47 pmMejs nie pij więcej. Proszę. No jak czytam Twoje posty i potem zamykam oczy to mam taki helikopter że muszę się biurka trzymać.
czy wszyscy właściciele xO mają małe wacki?
Swoją drogą, najstarszy, 30+ letni, ustatkowany gościu na forum o gierkach zarzuca tekstem: Cytujczy wszyscy właściciele xO mają małe wacki?Faktycznie. Taki "styl wypowiedzi" bije na głowę styl posiadaczy Xboksów. Brawo.
Nie zauważam, na PW docierają do mnie inne znaki.
Cytujdzieci z rocznika 88
dzieci z rocznika 88
Nie szkoda Wam czasu?
tytaczCałkowity czas spędzony online: 158 dni, 17 godz. 38 min.
Poza tym, nawet jak nie siedzę fizycznie na forum to mam je gdzieś tam w tle otwarte .
Wczoraj wieczorem miałem dosłownie godzinę na zagranie w świeżo zakupioną AC:Brotherhood.Włączam grę, kilkanaście minut instalacji, 33 MB patch, jeden DLC 1,6 GB, dwa poniżej 100MB i czwarty ponad 300MB. To wszystko, żeby mieć pełną i funkcjonalną grę, taką już do grania. Z godziny zrobiły się blisko dwie a z gry widziałem tylko menu główne.
Mam dużo gier zakupionych tą drogą (digital) i żadna nie uraczyła mnie taką ilością patchy co np. płytowe GT5.
No taka zagrywka może zdenerwować. Czekasz na jakąś grę latami. W końcu ją dopadasz, odpalasz i musisz czekać 2h aż ją zobaczysz. W tym wypadku sporo po premierze, więc niejako patche uzasadnione. Ale nowy R3 już martwi... Wolę, żeby gra wyszła tydzień później, ale niech będzie kompletna.
Ehh..a niektórzy chcą wyłącznie cyfrowej dystrybucji, wtedy to by się dopiero porobiło z patchami. Cena, ceną, ale trzeba patrzeć też na jakość. Nie dajmy się zwariować.
No popatrz, kur**, z GT5 też można wrzucić płytę i grać.
Cytat: Unlimited w Września 13, 2011, 08:57:10 amEhh..a niektórzy chcą wyłącznie cyfrowej dystrybucji, wtedy to by się dopiero porobiło z patchami. Cena, ceną, ale trzeba patrzeć też na jakość. Nie dajmy się zwariować. Na XO to nie jest problemem, bo MS to jakos tak zorganizowal, ze sciagniecie patch'a i latki jak i ich instalacja to kilkadziesiat sekund, max 5 minut...mowilem o tym w innym temacie... PS3 pod tym wzgledem ssie strasznie w porwnaniu z XO i wszystko jest duzo wolniejsze.Do tego instalacja dem itp.
No popatrz, kur**, z GT5 też można wrzucić płytę i grać. Poza tym tylko z moich tytułów Bad Company 2 na pewno ma więcej patchy.
Nie ściągając patchy, grając w niekompletną grę bez online. W taki sposób w ogóle można stwierdzić, że problem nie istnieje.
To nie był atak na GT5 więc rozluźnij pośladki.
podbijam
Nie ściągając patchy, grając w niekompletną grę bez online. W taki sposób w ogóle można stwierdzić, że problem nie istnieje.Fajnie, ale twój MK9 miał nawet day 1 patch, więc powodzenia w graniu w niekompletną grę bez online.
Jeśli się czepiamy GT5, to nie znam innego racera na tej generacji konsol który by co tydzień dodawał nowe eventy. Poza tym od dawna wiadomo że GT5 zostało naprędce wydane(w jego ostatniej fazie tworzenia), był pewnie naciski z strony SONY.