Włoszku wrócił na FORUM! Nie pisałem już pewnie ponad pół roku na Forum Extrima ani FME. To jest pierwszy mój post od tamtego czasu
. Oki ale ja tu miałem o Zelduni
Wind Waker- Zelda nowej generacji
OKi przyznaje sie, należałem do tej grupy która średnio była zadowolona z Cell Shadingu w Zeldzie, ale juz po pierwszych trailerkach wymiękłem i pokochałem ten styl. A Zelde pokochałem jeszcze bardziej, gdy dostałem ją w swoje tłuste łapki
Fabuła kapitalna (w końcu jakaś odskocznia od prekursorów
)
Jakby sie tak zastanowił to by dopiero trzecia część Zeldy była na duże konsolki, bo przeciez Zelda (NES), Link to the past (SNES) i Ocarina of time (N64) opowiadają praktycznie o tym samym, a i Majora nie dużo sie różni,ale jednak.
Ale co chce powiedzieć o Wind waker gra kapitalna, wszystko miodzio, jedyną wadą by było to, że zawsze jest jej mało
Aż skręca żeby popłynąć z Linkiem i Zeldą w nowy rejs i nowe przygody... A tu trzeba konsolke wyłączyć i co? Heh może zapuścić Ocarine
Tej gry i tak nic nie pobije! Zawsze będzie to dla mnie numero uno!!! Nie było jeszcze w historii gier jakiejś pozycji, która mogła by jej podskoczyć! Nawet WW wymięka
Ale to tylko moja opinia i nie każdy musi sie z nią zgadzać
Hah! Skończyłem mojego pierwszego posta!!!
I feel good!!!