Autor Wątek: Halo 3  (Przeczytany 198967 razy)

Morden

• Towarzysz
  • Reputacja: 1
Halo 3
« Odpowiedź #120 dnia: Maja 12, 2006, 10:12:22 am »
Trujesz. Jakich "akcji" ? Chodzi o fabule w grze single player? Czy o to, ze w kazdej grze, jak rowniez w Halo, sa bronie bardziej i mniej wymyslne? Szczerze mowiac wszystko juz kiedys byly. Jezdzenie pojazdami i cala masa bajerow. Halo polaczylo to wszystko ubierajac sprawdzone schematy w ladna i co wazniejsze niezawodna grafike.

Nie udaje inteligenta, tylko pisze to co mysle. Bo co to za argument? "Chyba nie grales, skoro nie myslisz tak jak ja". Jesli nie widzisz w tym odrobiny dziecinnej zaczepki, trudno.

Nie bedziesz mi stary wciskal na sile tego czym gra dla mnie jest, bo dla mnie moze ona byc czyms zupelnie innym niz dla ciebie.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
Halo 3
« Odpowiedź #121 dnia: Maja 12, 2006, 10:14:18 am »
Cytat: "Morden"
Szczerze mowiac wszystko juz kiedys byly. Jezdzenie pojazdami

tzn. w jakim fpsie przed Halo było?

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #122 dnia: Maja 12, 2006, 10:19:08 am »
gra ci sie moze nie podobac twoj gust, ale akcje z marines, czy pojazdy, czy wielkieee plansze, czy inteligencja wrogow, tego wczesniej nie bylo w fps

Morden

• Towarzysz
Halo 3
« Odpowiedź #123 dnia: Maja 12, 2006, 10:19:43 am »
GoldenEye

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #124 dnia: Maja 12, 2006, 10:24:07 am »
GoldenEye

rozwin prosze, chodzi ci tylko o multi czy o reszte co wymienilem takze???

Morden

• Towarzysz
Halo 3
« Odpowiedź #125 dnia: Maja 12, 2006, 10:27:45 am »
W GoldenEye byly zarowno dwie giwery w lapach, pojazdy jak i multi na jednej konsoli [Split do 4 graczy].

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #126 dnia: Maja 12, 2006, 10:29:22 am »
Zdaje się, że o pojazdy w GE.
To podsumujmy, co miało Halo, dzięki czemu okazało się takim hitem.
-grafika (dychy za ten aspekt nie dostawało przypadkiem)
-nieźle poprowadzona, tajemnicza fabuła i fajny klimat
-świetne AI
-pojazdy
-ogromne, pełne rozmachu poziomy
-balans broni
-dobre sterowanie
-dobre poziomy multi
-muzyka

Pewnie można dodać jeszcze kilka aspektów, ale shooterów, które mają te wszystkie cechy razem wzięte nie ma dużo(a raczej ze świecą ich można szukać).

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
Halo 3
« Odpowiedź #127 dnia: Maja 12, 2006, 10:40:50 am »
Halo wyznaczało jednak nowy poziom. To poniekąd tak jak z The Beatles - chłopaki robili to co mnóstwo innych kapel w ich epoce, a jednak...

Przede wszystkim położenie nacisku na użycie granatów - tak ciekawie pomyślanego systemu jeszcze nie było. Wszystko po prostu trzymało się kupy. Z pewnością nowinką był sposób odnawiania energii i zabawa z tarczami. To trochę zmieniło filozofie gry i nakręcało rozgrywkę, bowiem należało przeciwnika wykończyć w jednym intensywnym ataku - długie pościgi ze względu na regeneracje energii nic nie dawały. To było dobre.

Gra miała ten sam magiczny czynnik, który znaleźć można w Counter Strike'u i Virtua Fighterze. Ma niezwykle jasne i przejrzyste zasady, nawet proste, a zrozumienie ich pozwala czynić cuda. W sferze rozgrywki nie ma przypadku - i to jest fajne.

AI moim skromnym zdaniem była wówczas najlepsza w swojej dziedzinie. Poczynania chłopków z HL2 to przy tym śmiech na sali, może jedynie łebki z FarCraya coś tam mogą się równać - gdzie jednak czuć strasznym skryptowaniem. A w Halo jedną akcję można było męczyć po kilkadziesiąt razy i każdy był wyjątkowy. To też było świetne.

A pojazdy były faktycznie dopracowane i stanowiły integralny element rozgrywki, w przeciwieństwie do masy innych gier gdzie albo element ten kulał, albo na odwrót.

Do tego świat Halo sam w sobie jest fantastyczny. Nie czytałem Nivena, z którego idei światów pierścieni gra ponoć zżyna, ale mnie strasznie bawią klimaty SF. Do tego Przymierze obcych ras wypowiadające wojnę ludzkości, zapomniany gigantyczny twór zaginionej cywilizacji, świrująca sztuczna inteligencja nad nim czuwająca - no to mnie bawi ;] Poznajemy ją z poniekąd głupiego punktu widzenia, ale to też jest przyjemnem, bo nie odkrywa przed nami wszystkiego i daje powód do poszukiwań. Coś jak z Matrixem.

I odnośnie już traileru trójeczki moim zdaniem pokazuje aż nadto. Nie wiem czym był statek który zbliżał się w kierunku Ziemii na końcu dwójeczki, ale widać że inwazja się udała, bowiem na zwiastunie widać ewidentnie Ziemię i ukrytą w niej Arkę. To oczywiście rozwiewa wątpliwości co do tego kim byli Forerunner, ale i tak stwarza ciekawe możliwości wytyczenia fabuły dla 3.

Amen ;]

//edit
W GoldenEye byly zarowno dwie giwery w lapach, pojazdy jak i multi na jednej konsoli [Split do 4 graczy].

Ale Halo 2 miało najlepszy patent multi ever! Split dla czterech graczy połączony z wejściem na Lajwa! To potęga! Połączenie przyjemności grania z kumplami w fotelach z kopaniem dup amerykanom na Lajwie! Tego wcześniej nie było, a to właśnie jest dla mnie prawdziwym pięknem Halo 2 ;]

Morden

• Towarzysz
Halo 3
« Odpowiedź #128 dnia: Maja 12, 2006, 10:42:33 am »
Warto tez wspomniec o Half Life, ktore jak by nie bylo odnioslo megasukces na tym polu. Moze jazda wagonikiem kolejowym czy tego typu atrakcje to nie to samo co prowadzenie pojazdu, ale mozna bylo zasiasc za wiezyczka strzelnicza i tak dalej. Broni masa, fabula... No i multiplayer, bo to z Half Life zrodzil sie Counter Strike, a jesli juz rownac rozwoj gatunku ogolny, a nie na dane platformy, to wlasnie ten tytul krolowal i nadal kroluje w temacie sieciowego multiplayer'a.

rainuS

• Towarzysz
Halo 3
« Odpowiedź #129 dnia: Maja 12, 2006, 10:58:52 am »
Cytat: "xelloss"

Starsiege: Tribes (1998) — pierwszy fps, w którym strzelało się z widoku pierwszej osoby, natomiast pojazdy porwadziło się z widoku trzeciej osoby (jak w Halo).
Operation Flashpoint
Red Faction

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Halo 3
« Odpowiedź #130 dnia: Maja 12, 2006, 11:24:35 am »
Cytat: "rainuS"
Cytat: "xelloss"

Starsiege: Tribes (1998) — pierwszy fps, w którym strzelało się z widoku pierwszej osoby, natomiast pojazdy porwadziło się z widoku trzeciej osoby (jak w Halo).
Operation Flashpoint
Red Faction

A jeszcze wczesniej w FPS mozna było pojazdami jezdzic w Terminator: Future Shock (chyba 1996 rok) - MEGAGENIALNA GRA (ukonczyłem kilka razy). Jazda pojazdami w tej grze była super dopracowana (sterowanie, kolizje, ogolna przyjemnosc z prowadzenia) - coś pięknego, zwłaszcza jazda Jeepem i rozjezdzanie T800 (a levele są bardzo rozległe, czesto trzeba skakac przez rozne mosty pojazdem). Miodzio. :D

Morden

• Towarzysz
Halo 3
« Odpowiedź #131 dnia: Maja 12, 2006, 11:39:19 am »
Mmm! Przyklasne w tym miejscu, bo to najlepsza gra na licencji Terminator jaka do tej pory widzialem. Na drugim miejscu w moim rankingu jest Judgement Day [konwersja arcade] na GameBoy mono.

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
Halo 3
« Odpowiedź #132 dnia: Maja 12, 2006, 11:54:04 am »
Mmm! Przyklasne w tym miejscu, bo to najlepsza gra na licencji Terminator jaka do tej pory widzialem. Na drugim miejscu w moim rankingu jest Judgement Day [konwersja arcade] na GameBoy mono.

Future Shock/Skynet - Dokładnie, najlepszy Teriminator jaki wyszedł:)
A lepsza Judgement Day jest na NES, ta sama gra co na GB, ale kolorowa i z lepsza grafiką:)

Von Zay

• Człowiek dobrej roboty
Halo 3
« Odpowiedź #133 dnia: Maja 12, 2006, 12:07:17 pm »
No to sobie oftopa zrobimy ;]

Future Shock był genialny! Całe rozpierdzielone miasto - można było wejść do każdego budynku, tułać się gdzie tylko nam się żywnie podobało (i gdzie nie było promieniowania). Terminatory głupawe co prawda głupawe, ale wtedy nikt na to uwagi nie zwracał ;]
A można było nie tylko jeździć, ale i latać! Gruba była gierka ;] Zwłaszcza miasto wrażenie robiły - śmieci, szkielety, wózeczki dziecięce. To były czasy ;]

//edit

Starsiege Tribes - to też perła. Ileśmy się w to nagrali z kumplami w pracowni informatycznej,heh. Akcje kiedy leciało się w 6 takim transtporterem powietrzym i nagle krzyk kumpla z fotela obok: "O kur*.* namierzają nas" (a dole wysuwa się wieżyczka rakietowa sterowana przez kumpla z innego fotela) - no to ryk - "chłopaki spier*.*" i ziomy skaczą z wysokości 100 metrów na jetpakach. A wóz gdzieś w pole! Długo bym mógł o tym opowiadać ;]

Gra miała świetny patent - można było dowolnie konfigurować swoją postać. Stworzyć szybkiego, żwawego żołnierza, albo powolną maszynę bojową z rozkładanym działem na plecach. No i ekran taktyczny w bazie pozwalający na kontrolę i dowodzenia jednostkami - miodzio.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #134 dnia: Maja 12, 2006, 14:36:21 pm »
wow ale se gadacie o halo hehe

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #135 dnia: Maja 12, 2006, 16:00:30 pm »
Następny trailer Halo 3 zapewne jesienią na X06, a w międzyczasie trzeba o czymś rozmawiać.;)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Halo 3
« Odpowiedź #136 dnia: Maja 12, 2006, 16:14:54 pm »
Jesli uwazasz, ze Halo nie wprowadza niczego specjalnego do rozgrywki wmulti to mi wytlumacz, dlaczego kilka lat od premiery na XBC liczba hostow przekracza zazwyczaj wieczorami liczbe 100, a w inne gry przeciwnikow zazwyczaj trzeba szukac ze swieczka?

ReCorn

• Pionier
  • *
Halo 3
« Odpowiedź #137 dnia: Maja 12, 2006, 18:50:32 pm »
Halo przede wszystkim mialo klimat dzieki czmeu zapomniałem kompletnie o sprawach czysto technicznych i po prostu zyłem tą grą. Czyste maniactwo! Przed xboxem uwazałem sie za maniaka dmc ale keidy zagralem w halo...
za pierswzym razem kiedy przeszedłem halo jakos specjalnej podjary nie miałem, ale juz nastepnym razem, kediy zaczałem zgłębiać tą grę, to zaczęła sie dla mnie era Halo.

Dwójka zachwyciła mnie widokami scenerią, pomijając ze grafa miażdży do tej pory to po prostu sam styl i te wszystkie wizje autorow mnie zachwyciły...

Kolejna epicka opowiesc... premiera w sam raz zeby dozbierac kase na fajny monitorek-panoramke i ixiaka :D

Tytek

• Obywatel
  • **
Halo 3
« Odpowiedź #138 dnia: Maja 13, 2006, 15:34:27 pm »
ja wiele nie oczekuje po poprzednie czesci byly juz kozackie,...ale grafa moze byc lepszA:)

PROGRESYWNY

• Gość
Halo 3
« Odpowiedź #139 dnia: Lipca 17, 2006, 01:11:21 am »
qurwa a ja zagorzaly fan i wyznawca HALO dopiero teraz dwojke przechodze i to na 360tce.....a wiadomo jak to jest jak sie nie ma kasy(jedynke przeszedlem parenascie razy na najwyzszym poziomie teraz gralem co raz jakas misja ale najwiecej w kooperacji z kumplem)...potem nie bylo mnie stac na dwojke...i wogle problemy innego rodzaju ..dopiero przyjazd do Irlandii odmienil moje zycie na lepsze i teraz moge sobie pozwolic na kupno jednej a nawet dwoch gier na 360tke w ciagu tygodnia...ale oczywiscie halo2 kupilem od razu z 360tka...bo grzechem podejsc do trojki z jedynki....

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
Halo 3
« Odpowiedź #140 dnia: Lipca 17, 2006, 08:49:20 am »
Dla mnie Halo wogóle cała seria tej świetnej gry zasługuje na oskara pierwszy raz jak zobaczyłem Halo byłem w szoku przy Halo 2 podobne uczucie ja mam jedną prośbę chce to przeżyć jeszcze raz przy Halo 3
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
Halo 3
« Odpowiedź #141 dnia: Lipca 17, 2006, 11:19:54 am »
Ja powiem tak przewrotnie trochę - mam nadzieję, że trójka znów zbliży się do ideału Halo1 i zmyje z serii skazę jaką było Halo2 (mimo, iż wciąż jest to bardzo dobra gra). Uwazam, że Halo2 na singlu to coś zupełnie innego niż genialne Halo1 - inny klimat, jakby mniej epicki (mniej też elementów sf-horroru), sterowanie też jakieś inne (nie wiem, chodzi chyba o jego czułość, ale coś mi nie pasowało), wrzucenie kijowych uzików i karabinku szturmowego (wielki minus za wywalenie mojego ukochanego AR - za co Bungie już przeprosiło w sumie przywróceniem tej broni w trzeciej części :twisted: ). Sam pomysł z wrzuceniem Arbitra i poznaniem historii z perspektywy drugiej strony był świetny w założeniach (nazywanie nas, czyli MC "the Beast" niezwykle stymulowało nasze ego :)), ale już same levele z udziałem elite'a nie za bardzo mi podpasowały - znów kłania się jakiś inny klimacik... IMHO Halo2 nawet nie musnęło geniuszu Halo1. Może ma na to wpływ to, że Halo1 było czymś w rodzaju Silen Hill 1 - zupełna nowość, coś, czego wcześniej nie było, a Halo2 to "tylko" sequel. Mimo, że w Halo2 dorzucono wiele istotnych dla rozgrywki elementów, to pierwsza część jest jak dla mnie niedoścignionym ideałem (ach, ten ostatni poziom i dzika ucieczka Warthogiem przez korytarze Pillar of Autumn...). Jedyne co trzeba przyznać dwójce to MIAŻDŻĄCY tryb multiplayer (mimo, iż mniej taktyczny niż w Halo1) - czy to przez net, czy też bez niego.

I żeby nikt ne zrozumiał mnie źle - Halo2 to świetna gra, w którą zagrywałem się jak dziki, ale daleko jej do przeżycia jakim było HALO.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

lupinator

• Gość
Halo 3
« Odpowiedź #142 dnia: Lipca 18, 2006, 17:57:07 pm »
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,29607;core.html

Mało prawdziwa plotka z wp.pl (snake) ale mozna sobie przeczytac

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #143 dnia: Lipca 18, 2006, 18:57:46 pm »
Moje odczucia co do Halo 2 są identyczne. Jedynka była wielka, dwójka tylko świetna. Po częsci dlatego że sequel, ale czegoś i tak brakowało. Oby trójka spełniła oczekiwania. Musi... :)

PROGRESYWNY

• Gość
Halo 3
« Odpowiedź #144 dnia: Lipca 23, 2006, 02:27:34 am »
Cytat: "Fanboy hater"
Moje odczucia co do Halo 2 są identyczne. Jedynka była wielka, dwójka tylko świetna. Po częsci dlatego że sequel, ale czegoś i tak brakowało. Oby trójka spełniła oczekiwania. Musi... :)

...TEZ DAJE MI SIE TO ODCZUC  i wcale nie dlatego ze dopiero teraz gram w 2jke(choc nie powiem jest i tak miazga)
..,do kupna xksa 1-go przekonal mnie kumpel mowic ja bym kupil iksa ze wzgledu na halo- zaufalem i nie zaluje....pierwszy raz poczulem klimat walki,klimat wojny tak mocno i z takim powerem....zaskoczenie kiedy pojawila sie druga ras ai rzeznie w bibliotece ,no i walka na najwyzszym poziomie zdobywanie terenu i za kazdym razem walczylo sie inaczej i czulo sie ze wrog mysli ..nie no szkoda gadac i przekonywac tych infantylnie nastawionych...wtajemniczeni wiedza o czym mowie...jak w korytarzu waskim sie granacik pocisnelo a kolesie z giwerami lecieci prosto w ekran..miazga,miazga...oczywiscie wszystkich zalet nie sposob
przytoczyc....
ps2 ...moj brat ma 8 lat i zaczal w wieku 6 od halo 1..to jego ulubiona gra ...dwojke skonczyl pierwszy (na easy gral - ja na hard juz koncze )..ale najbardziej bylem w szoku ostatnio- dokupilem pada drugiego i dalem na normal i cisne z bratem na dwoch na normalu i jestem dumny z tego jak swietnie sobie radzi- normalnie mowie ktoredy co i jak bo juz wczsniej gral no i nie mieknie na normalu ze mna w kooperacji a naprawde nie musze go jakos przesadnie ubezpieczac raczej ucze wspolpracowac nadwoch i naprawde dobrze to idzie-ach ale ta girka ma power....

PROGRESYWNY

• Gość
Halo 3
« Odpowiedź #145 dnia: Lipca 23, 2006, 02:37:06 am »
jeszce jedno....niewiem czy mnie zrozumiecie ale jedynka byla dla mnie bardziej elastyczna....w zadnej innej grze nie czulem tekiego poweru stzrelajac z plazmy..wiadomo jak szla seria z plazmy w ''plazmowicza'' i sikalo z niego pieknie. albo jak sie ''jeza'' od tylca podeszlo i koba w plecy(ta miekka czesc  - i pada kwiczac z bolo.

CIEKAWOSTKA...halo1 bylo tak dopracowane ze szok...mialem grajac z kumplem taka akcje kiedys...idziemy stzrelamy,kolejne metry do przodu wiadomo i trafili sie te najmniejsze potworki puszczamy do nich serie ...potem pocisnalem granat plazmowy ktory wiadomo plonie zanim wybuchnie..jeden z tych malych musial miec juz bardzo malo energii bo jak dostal granatem ktory to do niego sie przylepil padl jeszce przed jego wybuchem !!!!!!...CZAD...no wiec dolaczam sie do listy niemogacych sie doczekac (razem z bratem!)..GORACE POZDRO!!!

PROGRESYWNY

• Gość
Halo 3
« Odpowiedź #146 dnia: Lipca 23, 2006, 02:40:45 am »
SORKI za bledy ortograficzne i pare fonetycznych,na szybkiego pisze siedzac na nocce w pracy w Dublinie - mam troche roboty jeszcze stad pospiech..ale mysle ze da sie  odczytac to co chcialem napisac ze zrozumieniem-dobra! juz nie zasmiecam...

apollo32

• Pionier
  • *
Halo 3
« Odpowiedź #147 dnia: Lipca 23, 2006, 23:50:16 pm »
Fakt Halo to gra genialna, to cos niesamowitego ze 5 lat po premierze dalej zagrywamy sie w tym fantastycznym swiecie ufoli, ja praktycznie gram tylko coopa na legendary, samemu jakos za bardzo przytlacza mnie klimat , zreszta mam tak z kazdą grą za bardzo sie angazuje i trace rzeczywistos z oczu..:)  Wlasnie wczoraj zrobilismy z kolega dwa układziki. €kochany i najbardziej ulubiony "Truth and Recongilation" snajperka ruulez,niesamowity klimat i grywalnosc, akcje ze snajperka powoduja palpitacje serca. a moment teleportacji i walka w pierwszym pomieszczeniu na statku obcych to dla nas juz religia, zawsze staramy sie tak grac zeby ocalic jak najwiecej zolnierzy w tym pomieszczeniu narazie rekord to dwoch. zreszta cała gra jest fantastycznie fantastyczna, silent cartografer to nastepny nasz ulubieniec, zreszta kazdy z ukladow ma swoj urok, nawet biblioteka jest czadowa chociaz monotonna. Dodam ze Halo  coop na Legendary skonczylismy paredziesiat razy, za kazdym razem inaczej uklada sie walka , za kazdym razem jest element zaskoczenia cos czego ne bylo poprzednim razem i za to kochamy Halo.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Halo 3
« Odpowiedź #148 dnia: Września 02, 2006, 18:12:42 pm »
Ja z jednej strony ciesze sie na sama mysl o tej grze i juz doczekac sie nie moge ale z drugiej strony nasuwa sie smutek wiedzac ze to ostatnia czesc tej gry. Co do samej gry to nie mam watpliwosci ze bedzie ona przewietna, sam trailer ktory widzielismy smigajacy na silniku z gry daje nie maly pokaz jego mozliwosci, wlasnie wczoraj kupilem Official Xbox magazine gdzie jest dosyc dlugi wywiad z Bungie odnosnie Halo 3  i jak tworcy gry a dokladnie jeden z nich podczas lecacego trailera z E3 na koniec wywiadu "to jest silnik z gry, to jest ten swiat, tak wlasnie bedzie wygladac Halo 3"  W miedzyczasie dodal ze Halo 3 znowu stanie sie królem gier FPP i bedzie wspanialym zakonczeniem serii. To tyle chyba :D

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #149 dnia: Września 02, 2006, 20:48:24 pm »
Cytat: "_ReD_"
W miedzyczasie dodal ze Halo 3 znowu stanie sie królem gier FPP i bedzie wspanialym zakonczeniem serii.

A czy kiedys przestal nim byc :D

Naieksze nadzieje naturalnie pokladam w multi- ale rzecza oczywista jest, ze, podobnie jak w poprzednich czesciach, tak i w tej bedzie to najmocniejszy punkt tej produkcji.

A wracajac do naszych oczekiwan- chcialbym ujrzec nowe bronie oraz pojazdy.

bionix

• Towarzysz
Halo 3
« Odpowiedź #150 dnia: Września 03, 2006, 02:12:44 am »
pamietam jak pojawil sie pierwszy gameplay z halo 2 ale mnie wtedy zmasakrowalo plaza na zanzibar i gosciu miedzy innymi prezentowal ghosta i rakietnicze naprowadzana ale wypas - juz sie nie moge doczekac filmokow z halo 3.

tiktak

• Obywatel
  • **
Halo 3
« Odpowiedź #151 dnia: Września 03, 2006, 05:20:05 am »
Ja tak mialem z jedynka. Gdy zobaczylem jak kamera przelatuje po plazy a nastepnie skupia sie na olbrzymim ringu ponad glowami to myslalem ze mi odbierze tchu. Okrutnie napalilem sie wtedy na maszynke billa szkoda ze pozniej hype minal, w halo zagralem dopiero 3 lata pozniej a ring ponad glowami okazal sie plaska tekstura;p Mimo to wrazenie pozostaje i chcialbym zeby mnie cos dzisiaj tak zniszczylo. Na halo 3 nie licze;/

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Halo 3
« Odpowiedź #152 dnia: Września 03, 2006, 18:59:02 pm »
Tak sie zastanwaim, co nam zmajstruje Bungie, kiedy juz skonczy z Seria Halo :) mam nadzieje ze nie bedzie wskrzeszac gry ONI i wyskoczy z jakims ciekawym nowym projektem. Mam tez nadzieje ze nie zmienia zdania i znowu nie urwa zakonczenia i bedziemy mieli kolejnej czesci :) Nie plakalbym z tego powodu oczywiscie, ale z drugiej strony chcialbym zobaczyc na co jeszcze stac Bungie, i chetnie przyjolbym jakas nowa ich gre.

indi

• Obywatel
  • **
Halo 3
« Odpowiedź #153 dnia: Października 28, 2006, 00:40:26 am »
Halo 3 Skany z gazety  http://www.gamersreports.com/media/586/     :o

Mikes

• Łajka
  • Ej.
Halo 3
« Odpowiedź #154 dnia: Października 28, 2006, 00:44:49 am »
Mało widać ale... nie widzę różnicy od dwójki poza trochę lepszymi teksturami. Chyba że to skany z 2 hm?

Gość Anonimowy

• Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #155 dnia: Października 28, 2006, 01:03:00 am »
http://www.xboxic.com/news/1872

On graphics
“A lot is still missing in this build. Weather- and water effects are missing, and most of our HDR isn’t in there yet. We’re still at alpha stage, but when everything is in place, Halo 3 will be the best X360 has to offer.” –Brian Jarrard

Są też tam te scany w niezłej jakości. I dodatkowe informacje.
"Na forum nie ma żadnych ludzi, tylko porno boty z podciągniętym AI."
(by tarniak, all rights and lefts reserved)
---
Lies. Deceit. Cake.
---

13 Porównanie Gier (X360 vs PS3)
http://www.gameonly.pl/forum/index.php?topic=2178.msg349879#msg349879

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
Halo 3
« Odpowiedź #156 dnia: Października 28, 2006, 09:39:46 am »
Oby gość miał rację bo jak na razie do takiego GoW droga daleka.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Halo 3
« Odpowiedź #157 dnia: Października 28, 2006, 11:46:52 am »
Czyzby w trzeciej czesci nareszcie udalo im sie wrzucic quady?
Duzo zmian narazie nie widac, ale nie to sie liczy. Najwazniejszy jest... multiplayer  :twisted:

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
Halo 3
« Odpowiedź #158 dnia: Października 31, 2006, 22:39:35 pm »
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=19165
W zasadzie nie ma tutaj nic świeżego, ale przez chwilę jest ukazany quad, który ma się pojawić w trójce. Jakby kto miał wątpliwości - gameplay pochodzi z Halo 2.
PSN ID: WojtqGO

Supersonic

• Gość
Halo 3
« Odpowiedź #159 dnia: Listopada 01, 2006, 17:44:58 pm »