Mangoose? Genialny wóz - szybszy i zwrotniejszy od Warthoga - w sam raz do rozjeżdżania ludzi.
Gameplay jest boski i kod sieciowy jest świetny, ale przed chwilą musieliśmy przerwać meczyk w team slayera z Polakami, bo nam coś lagowało (każdemu) - pewnie coś z łączem hosta się działo, ciężko stwierdzić. Poza tym nie miałem kłopotów.
Co do grafiki, to po kilku godzinach grania mam mocno mieszane uczucia. Gra jest ładna, le poza tym raczej nie mieści się w gronie najbardziej imponujących gier tej generacji.
Z dobrych stron - ma kapitalnie zrobione efekty specjalne (wybuchy, bubble shield itp.), czasami wygląda naprawdę żyletowato, ma ładną wodę, HDR. Ze złych to czasem tekstury (choć w sumie z gier online'owych ustępuje tylko Gearsom, które mają małe mapy), nie zawsze dynamiczne oświetlenie i brak AA. Co ciekawe, gra renderuje się u mnie w 1280x1024 - tak, zajmuje cały monitor bez żadnego skalowania czy obcinania pasków.
Mam nadzieję, że dodadzą AAx4, dałoby to grafice wielkiego boosta. A sama gra potrzebuje tylko kilku fixów i będzie miodna całymi tygodniami lub miesiącami.