Przynajmniej w końcu mamy wykształconego prezydenta i rząd który stara się posprzątać gówno jakie zostawili po sobie złodzieje (czyt. komuniści)
Przypominam, że Wałęsa miał wykształcenie zawodowe i prezydentem Polski był. I co? Nie uważasz, że gdyby nie jego działanie to dalej byś się użerał ze złodziejami? Ale był niewykształcony.Dobrze, że teraz mamy wykształconego prezydenta... To jest właśnie demokracja jak coś. On chce 3 mln mieszkań budować, a kredyty z czasów Gierka dalej nie spłacone
.
Ja tu widzę syndrom "nieskalanej prawicy". A no i rozumiem, Kwasniewski (potępiam Charków) wypił, zrobił wioskę, ale czy zrobił z siebie większego idiotę niż bracia Kaczyński (vide Jarosław, który powiedział, że "nie ma konta bankowego, bo obawia się, że ktoś mógłby wysyłać mu pieniądze" - cytat z programu o finansach w amerykańskiej telewizji ) na arenie międzynarodowej? Wolę Kwaśniewskiego, który popije niż gościa, któremu problemy żołądkowe nie pozwalają na jedno z najważniejszych spotkań istotnych dla polityki zagranicznej. Dobrze, że Paderewskiego nie bolał brzuch w Wersalu
. Jebią mnie rządy ludzi, którzy są przeciwnikami postępu i bandą nietolerancyjnych "rdzennych Polaków". Skoro są tacy prawicowi to chyba powinni przyswoić "Myśli Nowoczesnego Polaka" Dmowskiego. Ale chyba tytuł ich odstrasza (bo zasadniczo autor powinien być ich wyrocznią). Co do legalizacji, cóż, to by było możliwe tylko za rządów "lewicowego brudu", a tak zamiast legalizacji mamy mieć akcyzę na piwo. Sweet.
Co do Halo, mam takie pytanie czy każdy Crackdown pozwala na grę w betę?