"Mam uciułane pieniądze na jakąś grę, więc może w Halo zainwestuje, bo z tego co pisze juve26 - nieskillowe multi - będzie okazja pokosić halo-fanów. No i będę miał pełne prawo smęcić w tym temacie"
no to ja cię prosze
pożycz choćby od kogoś h3, nie jestem fanem halo, NAWET RAZ nie grałem w multi w tej grze, ale chętnie zobacze jak jedziesz po fanach halo
bardzo chętnie
gdyby jednak się okazało że to twoje "koszenie fanów" to tylko taka napinka na forum, bo w multi będziesz dostawał w pupe to .......... ............., zresztą sam zobaczysz jak się kończą takie napinki przed klawiaturą
aha, bym zapomniał, od następnego weekendu zaczynam grać w multi
singiel jest niesamowity, wielka gra, wielkie emocje, gra dostaje prawie wszędzie oceny oscylujące wokół 10 nie bez powodu (aha, zapomniałem, niedobry bill poopłacał wszystkie serwisy
)
co do oprawy wizualnej (?) w h3, to wg jest bardzo nierówno, są poziomy które przejdziemy i zastanawiamy się jak k..rwa to szło zrobić, to tylko konsola za 1.3k, a ilość polygonów, tekstury, OŚWIETLENIE, widok po horyzont, ilość przeciwników ("myślących") to nawyższa półka
z drugiej strony są pomieszczenia, i tu jest tylko normalnie, bez ohh, ahh, trochę szkoda, bo cała gra mogłaby trzymać równy poziom
myśle że ocena za grafe (całokształt) nie powinna być wyższa niż 9
gameplay- 10
muza- 10
multi (nie grałem)
a, i jeszcze jedno, podoba mi się to że przejście singla jest nagrywane, można potem z piwkiem w ręku, na spokojnie obejrzeć sobie każdy level który przeszliśmy, świetna rzecz