to samo zrobili z PS2
uwaga uwaga rewoucja Sony w obecnej generacji:
Ridge Racer 4(PSX)Ridge Racer 5(PS2) WOW jestem pod wrazeniem
Support developerow taki jak byl, nie slyszalem o developerze ktory zasilil by szeregi X360 (chodzi mi o exclusive'y)
ROTFL..moj drogi gimnazjalisto chyba tak cie pochlonelo oddwanie czci Kenowi Kuta(s)ragiemu ze ominelo cie kilka istotnych niosow..
slyszales o takich firmach jak:
Mistwalker
Q Entertinemnt
Epic Games
tudziez Silicon Knights
pewnie nie? najwidoczniej twoj fanbojowy mozg jest tak przesiakniety glupotą ze tego nie zauwazyles uuuu co za szkoda..
ponadto na X05 prawdopodbnie kilka innych firm oglosi swoja eXsusivnosc
co jeszcze hmmm a pewnie tez ci sie nie obilo o uszy ze taka gra czekaj czekaj jak sie ona nazywala aaa juz wiem Half Life 3 moze w przyszloci okazac sie eXslusivem dla zlego niedobrego Xboxa360 (dla fanbojow Playstation nazwa zmieniona - Xbox 1.5)
innych twoich glupot nie chce mi sie komentowac bo to strata czasu..wole sie po jajkach wtenczas podrapac - co wlasnie robie <drap> <drap>
Procesorem Cell zainteresowało się wojsko.
Wojsko kreci nosem w strone Cella bo ten ssie jak cholera w operacjach stalo przecinkowych..
Wojsko laduje olbrzymią kase w procesory kwantowe, ktore opierają sie na kubitach..
wiecie jaka jest moc prockow opartych na kubitach? radze poczytac stosowane artykuly bo jak to teraz napisze to nikt mi nie uwierzy..
w ta technologie najwiecej kasy ładują Microsoft, IBM i Lucent..
no ale to tylko ciekawostka
Microsoft na każdym kroku przegra z PS3!Wspominam cały czas o marce PlayStation(każdy tę marke zna i ją z konsolami kojarzy), SONY nigdy nie zawiodło, już wiadomo że PS3 będzie silniejsze, olbrzymi support ze strony producentów gier, znane marki na konsoli(Tekken, Final, Gt...) - czy trzeba czegoś więcej??????SONY już stoi na pozycji lidera - to jest moje zdanie!
zaplulem monitor
wudi aka predator aka hubi aka player01 masz jeszcze kolejny profil??
a co do pytania zawartego w tym temacie to oczywiscie ze TAK
widac to zreszta po samym Sony, ktore pręzy sie i nadyma aby tylko pokazac ze jest wieksze chociaz wogole wieksze nie jest(thx fingus za to motto)
jednak i tak mimo wszystko PS3 sprzeda sie najlepiej...ale juz ta generacja nauczyla mnie ze sprzedaz to chyba ostatnia rzecz jaka ktos powinien kierowac sie przy kupnie konsoli..
PS2 sprzedalo sie w 100 mln Xbox w 20 GCN w okolicahc 20 a to wlasnie Xbox i GCN sa dla mnie zwyciezcami tej generacji...
a co do kolejnej generacji to i tak o wszystkim zadecyduja gry..a na ktorą konsole okaza sie lepsze? to juz chyba indywidualna kwestia kazdego gracza..i przedewszystkim gustu...