Jeśli dla ciebie ocena na poziomie 7.0 jest w porządku
Ja rozumiem, że żyjemy w czasach, gdy oceny 10/10 są rzucane na lewo i prawo, a gra poniżej 8/10 to przez ogół graczy uważana jest za gniot nie z tej ziemi. Ja jednak nie podążam tym "trendom", inaczej straciłbym w życiu wiele świetnych gier.
ja ci potrafie ją przyznać, a ty niestety nie
To, co pisał Wojtq - lubisz wmawiać ludziom coś, czego nie robią. Gdzie niby "nie potrafię przyznać racji", gdzie niby "zgrywałem cwaniaka", gdzie niby "odpowiadałem obelgami", gdzie niby "nie stać mnie" na cokolwiek. Cytaty proszę.
Piszesz, że rezenzent ign jest fan serii.
Nie, ja tego nie piszę. To
on napisał, że jest fanem tej serii i posiada każdą część.
A jak by ci napisał, że jest świętym mikołajem też byś mu uwierzył.
Wow, wspaniały argument. Więc skoro mam mu nie wierzyć, gdy pisze, że jest fanem serii, to czemu w takim razie Ty mu wierzysz, że SH:H to gra przeciętna?
Tak niskie oceny dla SH są kpiną.
Polecam obejrzeć sobie zestawienie ocen, jakie dostawały poprzednie SH w różnych serwisach i czasopismach. Z zestawienia na GameRankings:
*
SH1 miało trzy oceny 6/10
*
SH2 kilka 7/10 (z niezapisanych tu ocen, zdarzały się nawet oceny poniżej 7)
*
SH3 kilka 6/10 i nawet 5/10 (!)
*
SH4 nawet zniżyło się do kilku 4/10 (!!)
Zaskoczony, że poprzednie tytuły, robione przez boskie Team Silent, również dostawały niskie (nawet niższe) noty?
Opublikowane: Październik 01, 2008, 23:59:32
Nie róbmy sobie jaj! Czyli wychodzi na to, że nasz żołnierzyk jest lepszy od Jamesa i Harrego ...
O ile z Jamesem to się zgodzę, tak Harry... Harry był bohaterem płaskim, jak deska od prasowania (zanim ktoś mnie za to zlinczuje, czy Harry miał coś, co wyłamywało się poza stereotyp "samotny ojciec ryzykuje życie ratując córkę") >_>
O milczącym Henrym już nawet nie wspomnę.