Co do czerwcowej okładki PE, to nie podoba się ona sporej części extrimowcom tylko dlatego, że jest typowo neoplusowa (czyli ciekawa i przejrzysta). Przeciętny extrimowiec woli więc, jak jest na tej okładce "nasrane" ch.w.c. Przede wszystkim ja nigdy nie oceniam czasopisma po okładce i wisi mi co na niej jest. Śmieszą mnie tylko te wszelkie debaty nad jej wyglądem.
Pozwolę sobie także odświerzyć pewną wypowiedź, którą przed chwilą dopiero zauważyłem:
N+ już dawno skreśliłem z mojej listy zakupów głównie ze względu na brak kontaktu z czytelnikami i humor, który z numeru na numer robił się coraz głupszy i wręcz niesmaczny(nawet porównując z PSX Extreme). Extrima czytam każdy numer od deski do deski ciesząc michę z każdej recenzji i z każdego felietonu. Czytam nawet recki tytułów z gatunków, których nie lubię. Pamiętam, jak, głupi, wysyłałem listy i odkryte bugi z różnych tytułów do N+. Żaden nigdy nie trafił na łamy tego pisma. A co w Extrimie? Mam już kilka numerów z moimi wypocinami, którymi będę się chwalił siostrzeńcowi, jak trochę podrośnie. "Współpraca" z Extrimem zaowocowała już dwiema kartami pamięci do PSX i nowiutką grą Max Payne 2. A za dawną prenumeratę N+ dostałem obciachową naklejkę...
Brak kontaktu z czytelnikami? A co ty masz za kontakt ze zgredami PE? Masz na myśli ten szyderczy w listach? W recenzjach i artach takich przybłędów jak Myszaq czy Shiva? Byłeś może na jakimś zlocie, turnieju? Ekipa N+ jest mniej liczna ale jak już ktoś do niej trafi to jest w miarę porządny i sprawdzony. Do PE większość ludzi trafiła wprost z cmentarza lub z lasu (wspomniani wcześniej, plus m.in. Playman, Kleju). Piszesz, że wysyłałeś jak głupi listy do N+ a żadnego nie opublikowali. Sam sobie odpowiedziałeś: musiały być zbyt głupie. Fakt, gifty w N+ są w większośći kijowe, ale czy tobie bardziej zależy na nagrodach czy na satysfakcji, że twoje "dzieło" się ukazało? Jeżeli to pierwsze to jesteś żałosny, bo dwie karty pamięci na starego PSXa i crapowata gra to też żadna rewelacja.