Teraz Degustator troche z innej beczki z koronki staniczki, stringi, majteczki, krotkie spudniczki, krotkie bluzeczki przed takimi pokusami nie ma ucieczki
, blondyneczki ,brunetki, mulatki, corki, sasiadki, panny i meżatki, te pozadne i te co daja bez gadki, jak nie to nie sa wzloty i upadki, czasami jednak pieknych kobiet jest za duzo, masz piekna jak lilie a tu napotykasz róże, kłopoty wróze ale jak tu sie nie skusić nie jeden jest za słaby by sie do wiernosci zmusic, te ciałko hmmm te rozpuszczone włosy, wypiety tyłeczek i ciche odgłosy, i wiooo koniku i jest juz ona na mnie FIKU MIKU w łózku FIKU MIKU w wannie
, starannie by sobie i pannie dogodzić, normalnie nie co zachłanie i o to chodzi, bikini zdjete posladki wypiete, poki jestesmy młodzi trzeba zycie sobie słodzic, przetestowana kamasutra jak dobrze sie postarasz to nie bedzie mogła sie doczekać jutra a jutro coż mam zawsze dobre chęci moim drążkiem w jej skrzyni biegów pokręcić (mam nadzieje że teraz już wiadomo co lubie wiem że pojechałem troche na około ale i tak wiadomo o co chodzi).Po za tym lubie grać w piłke nożną.