Do: Darsyn, Alicja, Trode.
Super macie pokoje. Bardzo ladnie, schludnie i nowoczesnie.
Chcialem sie Was tylko zapytac - Jak daleko siedzicie od Ekranu? Bo z tego co widac, mozna wywnioskowac, ze cos kolo 3 a moze nawet wiecej metrow. Troche to dziwne dla mnie bo pozbawiacie sie przyjemnosci jaka plynie z posiadania duzego TV. Siedzac daleko np od 40 cali to doznania sa takie same jak ktos kto siedzi blisko np 21 cali. Ja mam 46 cali i gram w odleglosci okolo 2 metry a jak gra jest w 1080p (niedlugo bedzie PC do tego) to nawet blizej mozna siasc i dla mnie doznania sa fantastyczne...
Ja siedzę w odległości około 3 m i nie jest to dla mnie zbyt daleko. Grunt, że się nie wysilam, żeby coś zobaczyć
Jakiś czas temu rozmawiałyśmy też na ten temat z koleżankami i stwierdziłyśmy, że tv mógłby być jeszcze parę cali większy i nie byłby wcale za duży. Przy zakupie zdecydowałam się jednak wziąć 37" zamiast 40", bo bałam się, że przesadzę.
W każdym razie gra się dobrze
Opublikowane: Luty 04, 2008, 10:28:10
Ja zamiast się bawić w taki nowoczesny pokój to po prostu kupie projektor... Jak robicie te ściany?? dużo to kosztuje?
Jeśli chodzi Ci o ścianę z luksferów, to łączny koszt postawienia czegoś takiego wynosi jakieś 5-6 tys. licząc wszystko (robociznę, zbrojenie i materiał). Zmienia się on bardzo w zależności od koloru pustaków szklanych, na które się zdecydujesz. Jeśli weźmiesz np. zielone zapłacisz jakieś 13 zł/szt., a jeśli czerwone - kasują Cię już 23 zł/szt.
Tak w ogóle to koszta rosną jeszcze bardziej, bo do ściany nie wrzucisz raczej zwykłych drzwi. Ja zaczęłam się rozglądać za szklanymi. Te z kolei kosztują ok. 1800 zł + klameczka (wariant silnie biedny) od 500 zł wzwyż. Prawie darmo