0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: blach0r w Września 27, 2009, 13:49:01 pmMam taki sam router Ja też!
Mam taki sam router
A ja mam taką samą szafke!
No to teraz mogę się pochwalic nowym tv- 22', niby mało, ale 1,5m od kanapy, na większy nie było stac :]Zawsze to niebo lepiej niż crt21' z potężną dupą, który ważył tyle co mały słonik.
Fajno fajno tylko ja bym się bal ze ta slimeczka się spieprzy w dol i będzie tragedia Jakoś nie mam przekonania by stawiać konsole w pionie.
heheh mam fata i jakoś poczułem sie spokojniejszy widać ze tytanowy sprzecior, no ale nie wiem czy slimeczka przeszłaby choćby pierwszy etap rozwalania, wygląda bardzo delikatnie.
Na fizycznej wytrzymałości mi tam nie zależy (nie będę tym rzucał przecież), to nie handheld. Mogę tylko dodac, że pomimo braku podstawki i tak trzyma się mocno blatu, nie widzę możliwości by w jakikolwiek przypadkowy sposób znalazła się na ziemi :]
Grim Fandango z jakiejś kolekcji/gazety masz?
Ryo- akademicki pokoj?
Pokój 3-osobowy, mieszkamy we dwóję. Wywaliliśmy jedno łóżko, jedna szafka na drugą, dodatkowy stół pod TV i tak wyszło. Kolor różowy dzięki pani kierownik, kiedyś był żółty.
Cytat: tytacz w Stycznia 03, 2010, 14:30:53 pmDrzwi pamiętające młodego Gierka, cerata na podłodze, tapeta z bibuły i nowy telewizor obklejony folią. Brakuje jeszcze właściciela w klapkach Kubota i białych skarpetkach
Ryo- elegancko, jak w domu :]