Autor Wątek: Ideał mężczyzny  (Przeczytany 16761 razy)

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
Ideał mężczyzny
« dnia: Września 05, 2005, 17:57:49 pm »
Jako że równouprawnienie jest wpisane w konstytucję III RP, to obowiązkiem jest założyć i taki temat.

A więc panie (i może i panowie się znajdą?)- jaki jest ideał? Pudzian który przeparkuje malucha bez włączania silnika, czy inteligent?
Czy też klata sie tak naprawdę liczy?

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #1 dnia: Września 05, 2005, 18:02:14 pm »
Jejuu ja nie myslalam ze naprawde to zrobisz :shock:  :shock: Hehe jestes agent nie ma co  :mrgreen: A z idealem bywa roznie  8) Ale powiedzmy ze inteligencja powinna byc na pierwszym miejscu  :D

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #2 dnia: Września 05, 2005, 18:08:53 pm »
A co powiecie panie na takiego jegomoscia? Podoba sie  :lol:

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #3 dnia: Września 05, 2005, 18:08:56 pm »
Cytat: "Nice Girl"
Jejuu ja nie myslalam ze naprawde to zrobisz :shock:  :shock: Hehe jestes agent nie ma co  :mrgreen: A z idealem bywa roznie  8) Ale powiedzmy ze inteligencja powinna byc na pierwszym miejscu  :D

Dobrze, ze napisalas 'powinna';)) :?
Fryty tyty dotknij pyty

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #4 dnia: Września 05, 2005, 18:13:38 pm »
Hubi yy no wiesz  :lol: Koles jest bliski mojemu yy dobra on jest straszny  :D
szafa, nie oszuqjmy sie ze czasami o inteligencji sie zapomina na widok naprawde fajnej osoby ( z wygladu), ale oki moze byc tylko przez jakis czas bo po jakims czasie moze byc nudno  :roll:

Tarniak

• Gość
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #5 dnia: Września 05, 2005, 18:17:36 pm »
Shafskiemu chodziło o to, że niektórzy nie posiadają tego cennego atrybutu :D.

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #6 dnia: Września 05, 2005, 18:21:56 pm »
Yy aha no to lipa zle zinterpretowalam to co napisal  :lol: Ale podtrzymuje jak by nie bylo to co napisalam wczesniej i fakt iz niestety niektorym braqje tak Waznego  :lol: atrybutu  8) Ehh

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #7 dnia: Września 05, 2005, 18:35:32 pm »
Nice Girl - a co jak facet jest inteligentny, za to inny atrybut jest nieciekawych rozmiarów? :wink:

Batman

• Pionier
  • *
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #8 dnia: Września 05, 2005, 18:36:11 pm »
Jak zobaczyłem ten temat to sie mało co nie przewróciłem :shock: :lol:. Ale drogie panie jest uprawnienie wiec czemu nie :wink:. Już widze tych forumowiczów, którzy zakładają kobiece kąta tylko po to by coś tu napisać apropo Pedra i jego czteropaka :twisted:.

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #9 dnia: Września 05, 2005, 18:40:32 pm »
xelloss pytanie zostawie bez komentarza  8) ale powiem ci tak na powaznie ze dla mnie naprawde liczy sie jaka osoba jest z charakteru uosobienia, a jezeli inne atrybuty sa hm w mniej atrakcyjne to trudno   :)  Nie jestem pusta lalka Barbie ani Blondi bez mozgu dlatego nie liczy sie dla mnie to co dla tych "pan" najbardziej :roll:

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #10 dnia: Września 05, 2005, 18:59:03 pm »
ej lolki nie róbcie sobie jaj z naszego tematu only for us or all your base will belong to us  8)
Mój ideał faceta...musi podzielać moje zainteresowania lub wykazywać w ich stronę jakąś inicjatywę.harakterem ba byc silniejszy ode mnie żeby był dla mnie oparciem w trudnych chwilach...fajnie by było jakby to był psycholog lub psychiatra :lol:  :lol:  :lol: musi akceptować (dopuszczam zaakceptować) mój trudny charakter i moją powierzchowność(lecz nie chce faceta który patrzy na mnie jedynie pod kątem fizycznym)
Jak ma wyglądać?preferuję facetów z długimi włosami lub przydługawimi-nie lubię żelów,łysych i jeży:) klata ładnie ukształtowana ale nie pudzian...i żeby był wyższy ode mnie tak do 185 (no dobra ja mam 160 ale bywało gorzej:P)
Wiek...nie wiem czemu nie chciałabym nikogo w moim wieku(rocznik 88 ) na dzień dzisiejszy...wolę młodszych...oraz starszych(do lat 24 :P:P)
jednakrze dla mnei wygląd fizyczny nie ma większego znaczenia puki nie poznam charakteru faceta

_Music

• Łajka
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #11 dnia: Września 05, 2005, 23:11:32 pm »
A co powiecie panie na takiego jegomoscia? Podoba sie

Intelygencja od niego bije z ekranu...

Nice Girl - a co jak facet jest inteligentny, za to inny atrybut jest nieciekawych rozmiarów?

Bez podtekstów proszę

Już widze tych forumowiczów, którzy zakładają kobiece kąta tylko po to by coś tu napisać apropo Pedra i jego czteropaka

Zaraz wyskoczą następni z klatą...

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #12 dnia: Września 05, 2005, 23:22:33 pm »
Mam male pytanie  :roll: Skad wy wiecie jaka klate ma Pedro  :mrgreen:  Hehe inteligentne to pytanie nie ma co  :shock:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #13 dnia: Września 05, 2005, 23:25:18 pm »
Heh, fajny post to i ja tu sie wrąbie :wink:
I mam coś do powiedzenia!Jako że mam bardzo dobry kontakt z koleżankami z klasy często wypytują się, gadają i prześmiewają sie z innych moich kumpli...powiem tak, na podstawie mojej analizy wnioskuje że dla kobiety najważniejsze jest pierwsze wrażenie...to czy sie jej podoba z wyglądu czy nie...i pamiętajcie tutaj, twarz się liczy choć nie zapominajmy o sylwetce...Za takim delikwentem potem podąża dziewczyna i obserwuje go, wypytuje sie o niego, chce o nim wiedzieć jak najwięcej!Potem gdy zdaży się już chwila(ich rel;acja między sobą)następuje zejście do charakteru, sposobu mówienia, inteligencji chłopaka...i powiem tak!Wielu przystojnych(nie ja oceniałem)chłopaków przejechało sie juz na moich oczach przez brak inteligencji, słownictwo i charakter...
Powiem tak: dla dziewczyny liczy sie to jaki jest chłopak, jego wygląd jest w stanie zaakceptować...

Mjuzik a propos pisałeś co wolą dziewczyny...klaciarzy, pudzianów czy inteligentów...słowem, od razu wymażmy z tego pudziana bo takich ludzi jest mało, ale czy nie ma chłopaków inteligentnych z dobrą sylwetką???Są, jest ich masa!Dziewczyna czerpie relacje z chłopakiem, zakochuje się w nim a to że ma sylwetke tylko ją odpowiednio zadowala i jest dumna ze swego chłopaka...błędne założenie więc podałeś...
no więc tak: temat miał być pewnie z lekkim jajem ale ja podszedłem do niego cholernie profesjonalnie...może to niektórym sie tu niespodobać ale...zresztą...dobra, już...tfu!

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #14 dnia: Września 05, 2005, 23:35:56 pm »
I tak wiem ze jestem ideałem po co więc prowadzić tą dyskusję :lol:  :oops:  :P  :twisted:  :D

Ee tak <bueeerk> zeby nie bylo pisałem to po 7 piwach.. :shock:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #15 dnia: Września 05, 2005, 23:41:29 pm »
Mam male pytanie  :roll: Skad wy wiecie jaka klate ma Pedro  :mrgreen:  Hehe inteligentne to pytanie nie ma co  :shock:

Powiem tak...jak juz gdzieś pisałem zaczęło się od tego że napisałem że dziewczyny lecą na klate chłopaków i już pozamiatane...Teraz dostałem metke klaciarz i już tak jest :wink:
Prawda jest taka że o sylwetke dbam, nieukrywam że regularnie ćwicze na siłowni(chociaż tu żadziej, bo przyrost mięśni = utrata szybkości)ale ogólnorozwojówka to u mnie tak jak amen w pacierzu codziennie...słowem pół godziny dziennie nikomu jeszcze nie zaszkodziło i teraz słówko do innych forumowiczów
Odstawcie te konsole, przełamcie sie i zacznijcie pracować nad swoją sylwetką!Granie na konsoli w rezultacie nic wam nie da a mięśnie(choć wyrobione ciężką i męczącą pracą)zostają, a świetna sylwetka to podstawa!To tyle...

_Music

• Łajka
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #16 dnia: Września 06, 2005, 00:10:03 am »
no więc tak: temat miał być pewnie z lekkim jajem ale ja podszedłem do niego cholernie profesjonalnie...

No cholernie profesonalnie...

Powiem tak...jak juz gdzieś pisałem zaczęło się od tego że napisałem że dziewczyny lecą na klate chłopaków i już pozamiatane...Teraz dostałem metke klaciarz i już tak jest

Bullshit. Walnąłeś posta formatu A4 gdzie szczegółowo opisywałeś wszelkie wrażenia i "achy, ochy" ("jaką ty masz klatkę" :roll: ), na jakiejś wycieczce... po tym skromnie licząc, kilka stron dopowadania szczegółów i walnięce tematu klaty na co drugi temat na forku. Kiedy już wszsyscy mieli dość dostałes osta.
I dostałeś taka metkę.

Odstawcie te konsole, przełamcie sie i zacznijcie pracować nad swoją sylwetką!Granie na konsoli w rezultacie nic wam nie da a mięśnie(choć wyrobione ciężką i męczącą pracą)zostają, a świetna sylwetka to podstawa

No to teraz oświeciło ludzi...

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #17 dnia: Września 06, 2005, 00:53:34 am »
Music PiVko 4 U:D..jawnie:] nie zalezy mi na mięśniach wielkich jak Sloniowa Pała :P;)...Sylwetka jest :D dobra...rzezba by sie przydala coby kaloryferek wyrazniej zaznaczyc..ale w sumie nic nie robie takiego wymagajacego oprocz Capoeiry:)

Batman

• Pionier
  • *
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #18 dnia: Września 06, 2005, 14:48:15 pm »
Ja zauważyłem, że wiele dziewczyn najbardziej ceni sobie w płci przeciwnej poczucie humoru i ogólnie pozytywne nastawienie do życia. Zarzucenie jakiegoś żartu przy pierwszej rozmowie zawsze przełamuje lody.

ubol

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 16
  • PSN: urytuPL
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #19 dnia: Września 06, 2005, 14:56:00 pm »
Cytat: "Don_Pedro"
Odstawcie te konsole, przełamcie sie i zacznijcie pracować nad swoją sylwetką!Granie na konsoli w rezultacie nic wam nie da a mięśnie(choć wyrobione ciężką i męczącą pracą)zostają, a świetna sylwetka to podstawa!To tyle...

Hmmm, ja tam wole miec te 28cm w bicepsie, jak mam isc na silka i sie zabic :D  :D  :D
A tak przy okazji pytanie do kobiet:
Lubicie wysuszonych :P

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #20 dnia: Września 06, 2005, 15:10:21 pm »
Zalezy co masz na mysli "wysuszonych"  :lol:

ubol

• Sekretarz wojewódzki
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #21 dnia: Września 06, 2005, 15:17:27 pm »
Zalezy co masz na mysli "wysuszonych"

Takich co nie korbia, i nie sa szkieletorami, takich normalnych ze tak powiem (co maja 28 w lapie jak ja)  :D  :D  :D

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #22 dnia: Września 06, 2005, 15:17:45 pm »
eh?Wysuszonych???

btw.Pedro w gruncie rzeczy ma troche racji-laski lubią tak samo ukształtowane klaty jak wy faceci ładne piersi....ale nie w naszym mniemaniu jest stawiać wygląd zewnętrzny na pierwszym miejscu-zauważyłam że moje znajome w większości cenią sobie charakter:P no ale która by nie chciała mieć przystojnego i dobrze zbudowanego faceta...niestety te które patrzą na Was drodzy panowie :P wyłącznie pod względem wyglądu,np z mojej strony skazane są na kpinę :>

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #23 dnia: Września 06, 2005, 15:26:00 pm »
No nie ma sesu sie oszukiwac, ze zwracamy uwage "tylko i wylacznie" na charakter itp. Tak jak kolesie patrza na nasze walory (pierszi tylek itp) tak my patrzymy na klate i (przynajmniej ja :mrgreen: ) tylek. Eh ale prawda jest taka (jak stwierdzila dobrze TaiCat) ze my bardziej i tak cenimy sobie charakter i usposobienie kolesia  :roll: Przynajmniej wiekszosc kumpel u mnie tak ma  :)

ubol

• Sekretarz wojewódzki
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #24 dnia: Września 06, 2005, 15:47:11 pm »
Tak jak kolesie patrza na nasze walory (pierszi tylek itp) tak my patrzymy na klate i (przynajmniej ja  ) tylek.

Czy to znaczy ze tak powiem z ryja moze byc twarzowcem :wink:
Tak sie glupio ino pytam :D

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #25 dnia: Września 06, 2005, 16:45:35 pm »
Coś tam pojawiło sie o poczuciu humoru facetów, no i napisze że wg mnie laski bardzo to u mężczyzn lubią...byle tylko nie przesadzać...ja ogółem jestem żartobliwy ale zdażyło sie chamsko i wyrafinowanie pożartować co wyraźnie zaczęło skutkować obrzydzeniem u płci przeciwnej...chyba wiecie jakie to żarty?   "Te mała, czemu jesteś biała na brodzie... :wink: "
Ogółem zdaża się tak, ale niezbyt często na szczęście...

Wracając do klaty...Mjuzik...zapodej link!z tym że w co drugim poście pisałem o klacie

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #26 dnia: Września 06, 2005, 17:23:33 pm »
"Te mała, czemu jesteś biała na brodzie...  "

z takimi żartami to i tak się ciesz że liscia nie zarobiłeś,ja się akurat zadaje z dziewczynami,którym jakbyś tak powiedział nawet w żartach to byś był przegrany :idea:
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Tarniak

• Gość
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #27 dnia: Września 06, 2005, 17:25:49 pm »
Powiem tak...jak juz gdzieś pisałem zaczęło się od tego że napisałem że dziewczyny lecą na klate chłopaków

Cóż, zdziwiłbyś się, jakie laski lubią takich nieklatowców jak ja. :roll:

Tak. Nie bądźcie jak trzcina cukrowa i szczaw. "Ićcie na siłke, to wam mienśnie urosnom, nie bońdźcie debile, na to lecom laski." Ale żeby znów nie było, to powiem, że sobie ćwiczę ale tylko dla dobrego samopoczucia w zaciszu domowym.

Cytat: "TaiCat"
.Pedro w gruncie rzeczy ma troche racji-laski lubią tak samo ukształtowane klaty jak wy faceci ładne piersi

Jak to dobrze, że jestem przeciwko schematom i laski z dużymi piersiami nie robią na mnie wrażenia. Tak, to pewnie przez seanse z sucharami i FTV :lol:

Coś tam pojawiło sie o poczuciu humoru facetów, no i napisze że wg mnie laski bardzo to u mężczyzn lubią...byle tylko nie przesadzać...

Jak ktoś nie ma poczucia humoru to i klata nie pomoże...

"Te mała, czemu jesteś biała na brodzie...  "

...i nie pomaga. To nie jest wyrafinowany żart, to prymitywizm.

Future Trunks

• Pionier
  • *
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #28 dnia: Września 06, 2005, 18:16:37 pm »
TEn "jegomość" na zdjęi moze kandydować jedynie do sejmu bo tam wszyscy tacy :twisted:
Future awaits for everyone!
Come with me!

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #29 dnia: Września 06, 2005, 19:01:06 pm »
Mnie Don Pedro z każdym postem w tym stylu utwierdza, że jest drechem lub jakąś pochodną...

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #30 dnia: Września 06, 2005, 19:14:43 pm »
Ideał mezczyzny to Don Pedro.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #31 dnia: Września 06, 2005, 19:28:09 pm »
Ako nie podejżewałam cię o to!!jak mogłeś zdradzić Marię!!ona przez ciebie uciekła z domu i wyjechała do brazyli!!!OH MÓJ BOŻE!!!
to był 66666 odcinek Mody na sukces

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #32 dnia: Września 06, 2005, 23:04:34 pm »
Cytat: "Aras"
z takimi żartami to i tak się ciesz że liscia nie zarobiłeś,ja się akurat zadaje z dziewczynami,którym jakbyś tak powiedział nawet w żartach to byś był przegrany

I liścia bym przyjął ale nie ma to jak fachowy unik czy szybki blok 8)

Cytat: "Tarniak"
Tak. Nie bądźcie jak trzcina cukrowa i szczaw. "Ićcie na siłke, to wam mienśnie urosnom, nie bońdźcie debile, na to lecom laski." Ale żeby znów nie było, to powiem, że sobie ćwiczę ale tylko dla dobrego samopoczucia w zaciszu domowym.

Nie chodziło mi tu tylko o to, że laski na klaty lecą...Chodzi o to aby ogółem mieć dobrą sylwetke, kondycje, być wysportowanym!To wg mnie podstawa!Ale jeśli myślisz że klata to tylko na laski to jesteś w błędzie...

Cytat: "Tarniak"
Cóż, zdziwiłbyś się, jakie laski lubią takich nieklatowców jak ja. Rolling Eyes

I niewątpie, napisałem bowiem że klata to tylko dodatek, ot lepsze wrażenie ale i tak liczy sie przedewszystkim charakter...

Cytat: "xellos"
Mnie Don Pedro z każdym postem w tym stylu utwierdza, że jest drechem lub jakąś pochodną...

A mnie xellos utwierdza z każdym kolejnym postem że jest cwaniaczkiem siedzącym albo przed swym kompem albo przy xboxie i nic więcej...ogółem życie zmarnowane...
Do dresa mi daleko, myśle lepiej od nich, ubieram sie lepiej od nich, jestem inteligentniejszy od nich a moje teksty nie ograniczają sie do "chcesz wpier*ol?"

Cytat: "Ako"
Ideał mezczyzny to Don Pedro.

Och jak miło Ako, lecisz na mnie??? :wink: Niech laski oceniają ja tam tylko ciągne do dziewczyn :wink:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #33 dnia: Września 06, 2005, 23:23:01 pm »
najpierw

Chodzi o to aby ogółem mieć dobrą sylwetke, kondycje, być wysportowanym!To wg mnie podstawa!

... a za chwilę

I niewątpie, napisałem bowiem że klata to tylko dodatek, ot lepsze wrażenie ale i tak liczy sie przedewszystkim charakter...

Pedro, Pedro...

Nice Girl

• Towarzysz
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #34 dnia: Września 07, 2005, 12:22:27 pm »
Och jak miło Ako, lecisz na mnie???  Niech laski oceniają ja tam tylko ciągne do dziewczyn

Hmm Pedro ale jezeli laski maja oceniac, to musza wiedziec co oceniaja, bo tak na slowo to wierzyc nie do konca mozna  8) Nie no dobra odwala mi   :shock:
TaiCat to ladnie tych odcinqw sie pojawilo  :lol: Hehe ale nie myslalam ze moze w nich wystapic Ako :shock: hmm chyba za duzo kawy jak na dzisiaj  :shock:  :roll:

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #35 dnia: Września 07, 2005, 13:31:46 pm »

A mnie xellos utwierdza z każdym kolejnym postem że jest cwaniaczkiem siedzącym albo przed swym kompem albo przy xboxie i nic więcej...ogółem życie zmarnowane...

Tak, zmarnowałem swe życie. :( Na czytaniu popierdół pewnego drecha z forum gameonly.pl :? I jak rozumiem, jestem cwaniaczkiem bo teksty w stylu "mała masz coś białego na brodzie" są dla mnie dresiarstwem a nie szczytem dobrego dowcipu?

michalc

• Kapitan Żbik
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #36 dnia: Września 07, 2005, 13:44:22 pm »
widze na na forum zrodzil sie casanowa i super alvaro..... :?

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #37 dnia: Września 07, 2005, 23:12:45 pm »
Cytat: "nice girl"
Hmm Pedro ale jezeli laski maja oceniac, to musza wiedziec co oceniaja, bo tak na slowo to wierzyc nie do konca mozna Cool

Pojawienie sie mojego zdjęcia na forum to tylko kwestia czasu, najpierw pofarbuje sobie jeszcze włosy na biało i ogółem troche je jeszcze zapuszcze... 8)

Tak, zmarnowałem swe życie. Sad Na czytaniu popierdół pewnego drecha z forum gameonly.pl Confused I jak rozumiem, jestem cwaniaczkiem bo teksty w stylu "mała masz coś białego na brodzie" są dla mnie dresiarstwem a nie szczytem dobrego dowcipu?

Jesteś kolejnym z tych którzy zgrywają "ynteligentów"...super, żart niewypalił bo i był na to skazany...ślina mi niesie różne rzeczy na język ale ludzie...czy po takich żartach uznać kogoś można za dresa???Zastanówcie sie nim kogoś prędzej oskarżycie bo narazie jesteście śmieszni...

Cytat: "michalc"
widze na na forum zrodzil sie casanowa i super alvaro..... Confused

Super, jeszcze tylko tej metki mi brakowało...

kazuyoshi

• Towarzysz
  • Jak and Daxter 4 na PS4 - uwolnić orkę ^.-
Ideał mężczyzny
« Odpowiedź #38 dnia: Września 08, 2005, 16:21:11 pm »
Właśnie czytasz jego posta :lol:
its time for scream, its time for silence. -d(^_^)b-

michalc

• Kapitan Żbik
Ideał mężczyzny