Dla informacji tych wszystkich, którzy chcą powrotu Wudiego. To on był głównym powodem tego, że wielu starych i zasłużonych użytkowników pożegnało się z tym forum. Co chwilę czytało się pożegnalne posty ludzi, którzy chcieli podyskutować, wymienić poglądy a nie prowadzić ordynarne pyskówki. Nie wiem, co było ciekawego w jego twórczości. Dosłownie w każdym temacie wszystko sprowadzało się do System Wars. Sam przestałem zaglądać nawet do newsów bo niedobrze mi się robiło od komentrzy.
Wiem, że jest tu wielu młodych ludzi, którzy uwielbiają się przekrzykiwać i docinać, bez głębszego zastanawiania się nad słowami. OK, można to robić w jednym temacie ale nie w każdym, jak to miało wcześniej miejsce. Odkąd moderatorzy wzięli się za porządki, wiem że jak jest kilka nowych postów temacie to spokojnie mogę wejść i poczytać. Mało się udzielam, bo to powoduje zaangażowanie w dyskusję a nie mam na to czasu (pracoholizm ?
) . Tym bardziej szkoda mi go na czytanie głupot.
Po zbanowaniu Wudiego powstała pewna dziura. Potrzeba czasu aby ludzie ponownie się przekonali, że warto się udzielać na tym forum.
Może to symptomatyczne ale Ci co się domagają zdjęcia z niego bana, sami z reguły mają ostrzeżenia. Ciągnie swój do swego