Autor Wątek: Styl  (Przeczytany 15221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Styl
« Odpowiedź #40 dnia: Października 14, 2005, 21:03:40 pm »
Cytat: "Don_Pedro"
Jak nie potraficie wyobrazić sobie tego stroju spójrzcie na Jina z Tekkena 5! Chodze w niemal identycznym stroju!

Ale Jin ma zawsze gola klate :!:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Styl
« Odpowiedź #41 dnia: Października 14, 2005, 21:04:21 pm »
A jeśli chodzi o lato to długie białe, szerokie sztruksy, czarne buty, górna część ciała goła z tym że rękawiczki z powycinanymi palcami zostają!

Niechodzi mi o strój Jina z gołą klatą tylko w tym kozackim stroju!

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #42 dnia: Października 14, 2005, 21:06:08 pm »
A jeśli chodzi o lato to długie białe, szerokie sztruksy, czarne buty, górna część ciała goła z tym że rękawiczki z powycinanymi palcami zostają!

A rece Ci sie zbytnio nie poca w upalne dni? A moze ty jezdzisz ciagle na rowerze i stad te rekawiczki?

Czyli o ktory? Bodajze jego bluza z kapturem rowniez jest rozpieta na klacie.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #43 dnia: Października 14, 2005, 21:07:03 pm »
Cytat: "Hubi"

A rece Ci sie zbytnio nie poca w upalne dni? A moze ty jezdzisz ciagle na rowerze i stad te rekawiczki?

Rękawiczki dodają stylu, na rowerze nie jeżdze wogóle! Więcej biegam dla kondycji...

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Styl
« Odpowiedź #44 dnia: Października 14, 2005, 21:07:18 pm »
Pedro a może Jin od ciebie ściągnoł styl.
A może w tekenie to ty jesteś Jinem.

Don

• Gość
Styl
« Odpowiedź #45 dnia: Października 14, 2005, 21:08:16 pm »
Proszę modów o danie mi ostrzeżenia za ten - jakże nędzny - komentarz:

BUAHAHAHAHAHA

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #46 dnia: Października 14, 2005, 21:08:28 pm »
Cytat: "Derek"

Takie ubranie nosze od ładnych kilku lat i miło sie poczułem widząc Jina w takim stroju!

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #47 dnia: Października 14, 2005, 21:11:19 pm »

Takie ubranie nosze od ładnych kilku lat i miło sie poczułem widząc Jina w takim stroju!

A moze przed chwila wymysliles takie styl i tylko tak napisales na forum (tak dla hecy) a naprawde sie tak nie ubierasz?
Bo wierz mi, jesli naprawde tak chodzisz po ulicy, to ludzie musza Cie miec za dziwaka.
A jak reaguja na twoj ubior koledzy z pracy/szkoly? Do kosciola tez sie tak ubierasz?

Cosmaty

• Gość
Styl
« Odpowiedź #48 dnia: Października 14, 2005, 21:12:07 pm »
Strona pełna Pedro style Jinów

Może nie pełna ale kilku jest :wink:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #49 dnia: Października 14, 2005, 21:12:51 pm »

A moze przed chwila wymysliles takie styl i tylko tak napisales na forum, a naprawde sie tak nie ubierasz?
Bo wierz mi, jesli naprawde tak chodzisz po ulicy, to ludzie musza Cie miec za dziwaka.
A jak reaguja na twoj ubior koledzy z pracy/szkoly?

taaa...wymyśliłem sobie bo nie mam co robić...uech...po kiego grzyba mam zmyślać?

Ludzie traktują mnie(o dziwo) normalnie, czemu wydaje sie to wam takie dziwne??

Shadowek

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #50 dnia: Października 14, 2005, 21:13:18 pm »
Cisza, no ! Bluzy z kapturem rządzą, rękawiczki też - chyba zmienie styl ( tylko dlaczego jak ide wieczorkiem przez ulice to podchodzą jakieś Hulki i "ziąą,skejcie,pożycz 10 gr" ^^''

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #51 dnia: Października 14, 2005, 21:15:15 pm »
Cytat: "Shadowek"
Cisza, no ! Bluzy z kapturem rządzą, rękawiczki też - chyba zmienie styl ( tylko dlaczego jak ide wieczorkiem przez ulice to podchodzą jakieś Hulki i "ziąą,skejcie,pożycz 10 gr" ^^''

polecam ten styl! czuc sie pewniej warto, naprawde! ziomów jest masa a i przynajmniej wpier*ol nie dostaniesz :wink:

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #52 dnia: Października 14, 2005, 21:16:58 pm »
Cytat: "Cosmaty"

Don, czyli w lato wygladasz mniej wiecej tak, jak piąta postac od lewej :lol: ?

Don

• Gość
Styl
« Odpowiedź #53 dnia: Października 14, 2005, 21:17:34 pm »
No właśie poruszyliście ważny temat:

Tolerancja polskiej ulicy na różne style ubierania się jest żenująco niska... Ostatnimi czasy w Niemczech (heh nie przepadam za moda tam lansowana ale to dobry przyklad) modne stały się różowe koszulki męśkie. Idąc ulicą w Bielsku Białej (miasto nie taie małe) z mym kuzynem (mieszka w Niemczech) w różowym tiszircie usłyszałem komentarze w stylu: "idzie pedał"   :?

Shadowek

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #54 dnia: Października 14, 2005, 21:18:00 pm »
No, zapewne to ubranko wiele razy uratowało dalszą część życiorysu  :P

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #55 dnia: Października 14, 2005, 21:18:04 pm »

polecam ten styl! czuc sie pewniej warto, naprawde! ziomów jest masa a i przynajmniej wpier*ol nie dostaniesz :wink:

a pomyslales ze nie kazdy by sie dobrze czul w hip hopowym stylu? a wpier*** mozna dostac za wszystko, lub za nic.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Shadowek

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #56 dnia: Października 14, 2005, 21:20:53 pm »
Cytat: "Cosmaty"

Don, czyli w lato wygladasz mniej wiecej tak, jak piąta postac od lewej :lol: ?

Łaał ale Jin wygląda wyczepicho O_O Chyba zacznę tak chodzić !  :twisted:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #57 dnia: Października 14, 2005, 21:20:56 pm »
Cytat: "Ako"

a pomyslales ze nie kazdy by sie dobrze czul w hip hopowym stylu? a wpier*** mozna dostac za wszystko, lub za nic.

Tak czy owak napisałem że czuć siue pewniej...a w pysk można dostać za nic...i tu trzeba chodzić na styl walki, bo stylem ulicznym nic sie nie zrobi...ale to juz dyskusja na inny temat...

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Styl
« Odpowiedź #58 dnia: Października 14, 2005, 21:30:16 pm »
Dajcie spokuj nieróbcie sobie z niego jaj... Ubiera się tak i już, wy się inaczej ubieracie to nieznaczy że Pedro jest "inny">

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #59 dnia: Października 14, 2005, 21:32:29 pm »
Nie sądze zeby sie smiali z jego ubioru (bo HH stylow jest duzo), ale z tego co pisze "mam strój jak Jin!", "budze groze!", no przynajmniej ja sie z tego smieje, bo do innych strojów nic nie mam, tylko nie trawie za bardzo.

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Styl
« Odpowiedź #60 dnia: Października 14, 2005, 21:40:21 pm »
taaa...wymyśliłem sobie bo nie mam co robić...uech...po kiego grzyba mam zmyślać?

Może chciałeś pokazać na forum jaki to orginalny jesteś.

A co do toleranacji to np. mój nauczyciel angielskiego chodzi ubrany w różne rózowe koszuli i prawie każdy uczeń za jego plecami musi puścić koment "ale pedał"  :?  :?

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #61 dnia: Października 14, 2005, 21:49:28 pm »
Słowem...mam, gdzieś co sądzicie, ja wiem swoje, nic co tu pisałem nie jest blefem i tyle

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #62 dnia: Października 14, 2005, 21:59:53 pm »
Cytat: "Master_666"
to nieznaczy że Pedro jest "inny">

Jest poprostu orginalny :lol:
Idąc ulicą w Bielsku Białej (miasto nie taie małe) z mym kuzynem (mieszka w Niemczech) w różowym tiszircie usłyszałem komentarze w stylu: "idzie pedał"

Moj brat mowi ze w jego liceum w Warszawie kilka osob ma rozowe koszulki polo i nikt ich nie wysmiewa.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
Styl
« Odpowiedź #63 dnia: Października 14, 2005, 22:19:15 pm »
Słowem...mam, gdzieś co sądzicie

Good point. Ubieraj sie w to, w czym czujesz sie dobrze. To podstawa.
Fryty tyty dotknij pyty

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
Styl
« Odpowiedź #64 dnia: Października 14, 2005, 22:33:00 pm »
Cytat: "szafa"
Słowem...mam, gdzieś co sądzicie

Good point. Ubieraj sie w to, w czym czujesz sie dobrze. To podstawa.

I w tym rzecz, nierozumiem komentarzy tych ludzi...

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #65 dnia: Października 14, 2005, 23:18:57 pm »
Cytat: "Master_666"
Jak dlamnie xelos robi se jaja 8) Oto prawdopodobny  ubiur xellos'a:

Prawda, że gustowny? 8) Tylko nie nosze okularów, a poza tym się zgadza:>

Nice Girl

• Towarzysz
Styl
« Odpowiedź #66 dnia: Października 14, 2005, 23:29:24 pm »
Xell juz sobie wyobrazam ciebie w tym stroju wrrarr  8)  :D A tak w sprawie tolerancji, to niestety jest duuuza kicha, poniewaz mam kolege ktory nie jest homo, ale hmm troche sie tak ubiera i juz nie raz zarobil od jakis debili za to ze jakos dziwnie wyglada... Niestety ubior w jakis sposob okresla ludzika wiec czasami warto zastanowic sie nad tym w co sie ubieramy... Przynajmniej ja tak mysle  :roll:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
Styl
« Odpowiedź #67 dnia: Października 14, 2005, 23:39:30 pm »
nie ważne, jak ważne żeby było wygodnie, niekoniecznie gustownie(all righst reserved:P)

Słowik

• Towarzysz
Styl
« Odpowiedź #68 dnia: Października 15, 2005, 09:27:21 am »
Ja preferuję różowe sukienki, wygodne, różowe buty i koniecznie różowe opaski na nadgarstki... w takim stroju chętnie chodzę na spacery z moją pandą  :lol:
klimat jak artysta

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Styl
« Odpowiedź #69 dnia: Października 15, 2005, 09:31:49 am »
Ja preferuję różowe sukienki, wygodne, różowe buty i koniecznie różowe opaski na nadgarstki... w takim stroju chętnie chodzę na spacery z moją pandą Laughing

To dopiero orginalność.

Don

• Gość
Styl
« Odpowiedź #70 dnia: Października 15, 2005, 09:34:23 am »
Oczywiście nie osądza się książki po okładce, a ludzi po ubiorze... (bla, bla, bla ;) ) ale jednak totalni abnegaci nie mają w życiu szans. No więc chłopaki piszący tutaj teksty w stylu: "nie waże jak, ważne żeby było wygodnie", zacznijcie na to zwracać uwagę... Bo nawet Nice Girl -  kobieta zafascynowana grami, nie zwróci na Was uwagi gdy będziecie paradować w uplamionym podkoszulku (choćby był on przyozdobiony jakimś logiem gry video).  :lol:  :lol:  :lol:

Tarniak

• Gość
Styl
« Odpowiedź #71 dnia: Października 16, 2005, 10:47:26 am »
Tolerancja polskiej ulicy na różne style ubierania się jest żenująco niska... Ostatnimi czasy w Niemczech (heh nie przepadam za moda tam lansowana ale to dobry przyklad) modne stały się różowe koszulki męśkie. Idąc ulicą w Bielsku Białej (miasto nie taie małe) z mym kuzynem (mieszka w Niemczech) w różowym tiszircie usłyszałem komentarze w stylu: "idzie pedał"

Bielsko-Biała to zły przykład :D - choć w sumie dla mnie róż jest raczej domeną kobiet, to jestem tolerancyjny jeśli chodzi o gusta. W szczególności, że różowe polówki są teraz cholernie trendy - ale ja raczej nie idę z duchem czasu :D. Troszke się czepnęliście Pedra, a w sumie jak to mówią na mieście "jego prawo". Z drugiej jednak strony teksty: "szacun", "budzę grozę" no cóż, zabrzmiały groteskowo. Dziwi mnie jednak cała ta zjawiskowość jego ubioru - moje miasto roi się od takich gości :!:. Gdzieś tam w czeluściach tematu pojawiła się teza, jakoby buty za 50 zł były słabe. Otóż zakupione lata temu buty w Deichmanie marki Kenbi's :lol: trzymały się prawie 1.5 roku (i dalej mam je "do roboty"). Oczywiście moje roczne DeCe też mają się dobrze, no ale fakt, że były 4x droższe jest dość istotny.
Walne się od stóp do głów
- głowa - raczej sporadycznie trucker Pronga, ale tylko jeśli mam wesoły rozgardiasz na głowie, a trzeba iść do sklepu bądź w różne miejsca. Lubię też w niej pić, zupełnie nie wiem dlaczego :D.
- boska klata - grunge'owy sweter "found in the box" (14 zł :lol:) najbardziej pasują mi kolory "wojskowe" piaskowe, oliwkowo-zielone, brązowe i pochodne, czerń mile widziana.
- spodnie - jeans, jeśli wytarty, to tylko naturalnie (:D), (harować cały tydzień, kupić sobie portki za 150 zł i rozciąć przy zabawie nożem motylkowym bądź uprawiając "sporty" - załatwiłem tak 2 pary, nie polecam :]) granatowy, niebieski, szaro-buro jakiśtam...  
- rampampejki - trampki - cholera nie utożsamiam się z żadną subkulturą, po prostu je lubię :/, wspomniane DC i ragga stajl Umbro :). Nie przepadam za sandałami i tego typu stuffem, z przyczyn estetycznych, bo w lecie są jak najbardziej praktyczne :D.
Wyrosłem także z ziomalskich bluz z kapturami itp. Chyba dlatego, że czułem się jak gość, który zaraz zarzuci tekstem w stylu "elo, 20 gr ziomuś, podratuj zbieramy na zioło kur.. joł!". Z umiłowania marek (ziomuś badaj nowego pitbulla joł - wow :shock:) też wyrosłem. Fryzurę mam jako taką, około-żelowych preparatów raczej nie używam, co najwyżej walne tak na "techniczny-rozgardziasz".  (Przy okazji: Rozmawiają 2 penisy, jeden mówi do drugieto: Ty, słyszałeś? Wycofali Viagę ze sklepów! - O kur..., no to leżymy :lol:). nie utozsamiam się moim ubiorem z żadną subkulturą, no chyba, że polish-vodka-lovers :D.

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
Styl
« Odpowiedź #72 dnia: Października 24, 2005, 19:57:15 pm »
Obejrzcie film "How High" albo jakiś teledysk DMXa czy Xzibita,i wiecie już jak się ubieram.
Białe Conversy,krok trochę wyżej kolan,t-shirt z jakimś znanym powszechnie logiem (nosorożec Ecko,skrót P01,sylwetka Jordana robiącego wsada itp)Bluza z kapturem,jeansowa kurtka i dobra czapeczka,włosy krótko ścięte...
dodam tez że telefon,OCB,player MP3,portfel i smycz są moimi gadżetami bez których czuje się jak bez ręki. po prostu są zawsze koło mnie.Oto cały ja,mój styl.
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

lupinator

• Gość
Styl
« Odpowiedź #73 dnia: Listopada 09, 2005, 13:35:11 pm »
Znanym powszechnie logiem skrót P01

hmmm... Player01 ?
Ze spodnie z tym logiem są to wiem ( wiecie kto to mówił;) ) ale zeby t-shirty tez robili to nie wiedziałem... ;)

oscyp

• Gość
Styl
« Odpowiedź #74 dnia: Listopada 09, 2005, 14:28:52 pm »
Cytat: "<Aras>"
Obejrzcie film "How High" albo jakiś teledysk DMXa czy Xzibita,i wiecie już jak się ubieram.
Białe Conversy,krok trochę wyżej kolan,t-shirt z jakimś znanym powszechnie logiem (nosorożec Ecko,skrót P01,sylwetka Jordana robiącego wsada itp)Bluza z kapturem,jeansowa kurtka i dobra czapeczka,włosy krótko ścięte...
dodam tez że telefon,OCB,player MP3,portfel i smycz są moimi gadżetami bez których czuje się jak bez ręki. po prostu są zawsze koło mnie.Oto cały ja,mój styl.

czyli ogólnie jestes nie do odróżnienia od tysięcy polskich dzieciaków :) no i jak ja Cie rozpoznam wśród takiej armii klonów :)

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
Styl
« Odpowiedź #75 dnia: Listopada 09, 2005, 14:42:03 pm »
Cytat: "Don"
Oczywiście nie osądza się książki po okładce (...)

A pamiętasz co mówił Wilq? "Ja nie czytam książek, które na okładce mają spoconego karła z mieczem". ;).

Akai

• Towarzysz
Styl
« Odpowiedź #76 dnia: Listopada 09, 2005, 14:58:39 pm »
Gora - katana i t-shirty moro (mam 4 odcienie)
Dol - jeansy niewytarte
Buty - normalne adidasy

Swoja droga Szwecja to bardzo tolerancyjny kraj jezeli chodzi o ubiory. W tym roku widzialem jednego goscia ubranego dokladnie jak Neo z Matrixa XD

PSPower!!!

_invictus

• Gość
Styl
« Odpowiedź #77 dnia: Listopada 09, 2005, 15:13:04 pm »
ale lansiarsko sie zaczyna robic...rzekł bym nawet - ziomowsko

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
Styl
« Odpowiedź #78 dnia: Listopada 09, 2005, 16:56:37 pm »
Boszee, co za temat, co za odpowiedzi...
Ci co mnie widzieli, to wiedzą jak się ubieram. A jak ktoś nie wie to noszę jedynie czarne, matrixowe stringi (męskie, a co!) i kolczyk w pępku. Jak zimniej jest to ubieram też sandały.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

sambady

• Marynarz z Potiomkina
Styl
« Odpowiedź #79 dnia: Listopada 09, 2005, 16:59:05 pm »
Mam nadzieję, że się jeszcze tutaj nie wypowiadałem :lol:

Anyway: Mój styl jest mieszany. Jednego dnia ubieram się, jak każdy inny nastolatek, a raz - zupełnie inaczej, tak że wyróżniam się z tłumu w jakiś sposób :P. Najważniejsze dla mnie jest natomiast to, żeby w jakimś ubraniu czuć się swobodnie - nie lubię obcisłych rzeczy, bo krępują moje ruchy :roll:. Wolę, jak rzecz jest przewiewna.