A ja sobie zalicytowałem jedną sztukę, a co mi tam. Fajnie będzie grać na PS3 jak wy będziecie czytali tylko info o niej na GameOnly !!!!
Poważnie zalicytowałem ciekawe co z tego będzie, użytkownik: gamesclub to ja 
Ty chyba ni emasz co z kasą robić:D a tak swoją droga to całkiem przystępna cena:p
Czego nie robi się dla idei

Poproszę go i może mi prześle real foto tej pięknej PS3

Trzymajcie za mnie kciuki, za tydzień napiszę reckę z zabawy na PS3, tylko skąd wezmę na to gry?!!!
PS. Buhaha dostałem takiego dzisiaj maila poprzez allegro od jakiegoś użytkownika:"
Wiadomość od: krzysiekwiatek (45) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.6.78.131
--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
witam
jesli pan chce moge sprzedac panu irginalne PS3 nowe z pudelkiem za 1800 zl!!
--------------------------------------------------------------------------------
W ciągu ostatnich 2 miesięcy:
- nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości
- nie sprzedałeś żadnego przedmiotu autorowi wiadomości
Obecnie:
- autor wiadomości nie licytuje w żadnej z Twoich aukcji
- nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości
blablabla"
od użytkownika:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3971973Autentycznie chyba mają dojścia do PS 3
Napisałem mu maila o treści:Bylbym zainetesowany tylko prosze o jakies real foto na maila.
A ma pan do niej pada?! i karte pamięci.??
Pozdr
Gamesclub"
Zgrywam lekko niedoinformowanego i mało rozgarniętego nastolatka
PS.2 A do kolesia u którego licytuje PS3 wysłałem maila o treści:"Witam. Licytuje u Pana PS3, bardzo bym prosił o jakieś zdjęcia tej konsoli. Real foto, a czy moge jeszcze wiedziec skad Pan ja ma??
Jestem bardzo zianteresowany kupieniem jej od Pana. Pozd
Gamesclub "
No i czekam na "mądre" odpowiedzi