http://biznes.onet.pl/orange-wycofuje-sie-ze-sponsorowania-polskiej-repr,18490,5608819,1,news-detalCiekawe czy po ostatnich naszych sukcesach znajdziemy jakiegoś sponsora
Ja by tych nieudaczników wyje**ł na zbity pysk. Po co ładować miliony w kabaret ? Niech dadzą kasę na siatkówkę, piłkę ręczną, skoki, panczenistów itd, a reprezentacje polski w piłce nożnej rozwiązać.
Dać im minimalną krajową plus premie za wygrany mecz
Największa pod względem ilości sklepów w naszym kraju sieć handlowa Biedronka została nowym sponsorem piłkarskiej reprezentacji Polski. "Dziennik Gazeta Prawna" podaje, że sieć ma wpłacać na konto Polskiego Związku Piłki Nożnej 2 miliony złotych rocznie.
Becet z tego co pisał siedzi w finansach i sie na tym zna a pyta na forum o grach gdzie kasa poszła. Gdzie tu sens i logika?
Za laty to kierowca busa z mielca miał 100tysi.
Warto się dowiedzieć, ile zarabiają ludzie w PZPN, bo zwyczajnie może to iść na ogromne wypłaty dla zarządu.
Warto się dowiedzieć, ile zarabiają ludzie w PZPN
Co ci przeszkadza, że ktoś swoje prywatne pieniądze daje komuś w kieszeń? Od kiedy zaglądasz do portfeli?
nikogo
Rafał Majka wygrał 14. etap Tour de France!Na ten dzień czekaliśmy przez 21 lat. Rafał Majka z grupy Tinkoff-Saxo poszedł w ślady Zenona Jaskuły i zwyciężył na górskim etapie Tour de France z Grenoble do Risoul. Polski kolarz w wielkim stylu odskoczył na finałowym podjeździe pod Risoul i samotnie przekroczył linię mety. Drugie miejsce ze stratą 23 sekund zajął Włoch Vincenzo Nibali, który utrzymał żółtą koszulkę lidera.
Ja tam nie znam się na kolarstwie i tych imprezach, zwykle oglądam jedynie dla widoków, ale drugie miejsce i wygrana Polaka w najtrudniejszych górskich etapach na najbardziej prestiżowym i popularnym wyścigu to musi być spore osiągnięcie i każde jego umniejszanie, szczególnie przez rodaków należy potraktować jedynie z zażenowaniem.
Dla mnie bardziej żenujące jest posiadanie żyda w avatarze.
Cytat: CancerPL w Lipca 21, 2014, 15:40:35 pmDla mnie bardziej żenujące jest posiadanie żyda w avatarze.A gdyby był to jezus?
Przecież tylko stwierdziłem fakt, ze chłopaka szprycują witaminami.
Cytat: CancerPL w Lipca 21, 2014, 18:14:18 pmPrzecież tylko stwierdziłem fakt, ze chłopaka szprycują witaminami.To po co zastosowałeś reakcję obronną w postaci odpowiedzi na mój post? Mogłeś nie reagować, skoro w Twoim mniemaniu nie do Ciebie się odnosiłem.