@Pawel
To przeszkadza tylko pedałkom zamkniętym w swoich puszkach. Nie ma sobie co głowy nimi zawracać. Zawsze będą płakać.
Btw. Ładne te MTki. Jeszcze Akrap w takim cacku. Gratuluje zakupu i jak coś kupię to do zobaczenia na Pieskowej Skale.
@Mrocz
No jak już zaczęliście w takim tonie pisać, to poszedłem za ciosem. Co do organów to sami motocykliści śmieją się, że nudziarze nazywają ich dawcami, bo faktycznie większość motocyklistów podpisuje papiery o oddaniu swoich organów dla osób, które mogą dzięki temu żyć lub poprawić swoją jakość życia. Te próby obrażania motocyklistów są w gruncie rzeczy dla nich komplementem, bo to normalna praktyka wśród tych ludzi.
@Moldar
Dbają też o dzieci z domów dziecka i organizują różne imprezy charytatywne. Serio, mimo iż widzę, że to szok dla Ciebie. To właśnie czytasz.
@Wooyek
Wiem i właśnie przy tej okazji pisał na swoim profilu o tym czym dla niego jest jazda na motocyklu. Ponoć chciał tego najebanego chu** z puszki roznieść tam na ulicy. To są właśnie odpowiedzialni kierowcy aut, którzy naje**ni wyjeżdżają na publiczne drogi. Pokażcie mi teraz najebanych motocyklistów, którzy jeżdżą po ulicach...i cisza w temacie. Ot takie porównanie świadomości i odpowiedzialności puszkarzy i motocyklistów.