Co do tej wypożyczalni w której pracujesz, to błagam nie rozśmieszaj mnie, wypożyczalnia hehe, ja wiem jak wygląda wypożyczalnia, i te śmietniki z chin co tam macie to się zgadza to są zabawki, dosłownie.
Ale nie masz pojęcia co to jest prawdziwy motocykl crossowy lub enduro, widzę to po Twojej gadce.
Żal...
Co?
Kolega Krayzie ocenia motocykle crossowe (których na oczy pewnie nie widział) po tym co mają w wypożyczalni w której pracuję, dlatego moja odpowiedź jest taka a nie inna, w wypożyczalniach zawsze są takie sprzęty, chyba, że Krayzie pracuje w jakiejś wypaśnej wypożyczalni dla profesjonalistów.
Tak poza tym to w polsce w ogóle nie ma wypożyczalni crossów, no może się znajdą pewne firmy które mogą wypożyczyć, ale trzeba być zawodnikiem i to na bardzo wysokim poziomie.
Desser - wiesz, ja osobiście nigdy motocykla nie kupiłbym do transportu, motocykl (jak dla mnie to tylko do jeżdżenia nie przemieszczania), no chyba, że jakieś dalsze wycieczki, to takim Goldwingiem co podałeś są bardzo fajne i zyskują zupełnie inny wymiar co jazda autem.
Trzy pytania:
1. Ile masz lat?
2. Masz prawko?
3. Jak zarobiłeś na tego crossa?
Mógłbyś przestać zachowywać się jak rozpieszone dziecko.
PS: Porównanie do F1 zupełnie chybione, bo F1 to profesjonalny sport.
Mogłem się domyśleć, że Iras wtrąci swoje 3 zdania, jak zawsze.
Lat? Jestem pełnoletni jeżeli o to Ci chodzi.
Prawka nie mam, można powiedzieć, że jestem w trakcie kursów.
Jak zarobiłem? To moja sprawa, jeżeli sądzisz, że w 100% zaspnsorowali mi go rodzice to sie mylisz.
Gdzie ja się zachowuje jak rozpieszczone dziecko? Wnioskujesz przez to, że poprawiam Krayzie który wypowiada się na temat który nie ma pojęcia, a którym ja się bardzo, powiedzmy interesuję?
ps. F1 to profesjonalny sport, zgadza się, a motocross to co? sport dla cieci? Następny który zaczyna gadać o czymś o czym nie ma pojęcia.
ps2. to nie było porównanie.