Ja pier**lę, piszesz że w grze nie ma swastyki, ludzie ci dają linki potwierdzające że swastyka w grze będzie a ty dalej nie jesteś w stanie się przyznać że podałeś fałszywe informacje.
Przecież kilka razy się do tego odniosłem kłamco. Ale jeszcze raz, może teraz dotrze. Podałem informacje jakie podali sami twórcy zanim zmienili zdanie. Jak po zobaczeniu dwóch trailerów, gdzie swastyki są zastąpione dziwnymi symbolami a biali niemcy czarnymi, pisze że w grze swastyki są zastąpione dziwnymi symbolami, a biali niemcy czarnymi, to jest to całkowicie zgodne z prawdziwym przedstawieniem gry przez twórców. I tego nie zmienia że 3 tygodnie później zmienili zdanie i zapowiedzieli swastyki w singlu. Udowadnia tyle, że mówili i zapowiadali coś innego i po burzy w internecie się z tego wycofują.
1. brak wyraźnego zamieszczenia swastyki na materiałach promocyjnych nie jest dowodem na to, że twórcy nie mieli zamiaru umieścić nawet w singlu żadnych symboli nazistowskich
Robisz kurwę z logiki. Skoro na trailerze w miejscach swastyk były inne symbole, to chyba przekaz tego komunikatu był taki że tak też będzie w pełnej grze. Raz jeszcze powtarzam - nie chodzi o "brak wyraźnego zamieszczenia swastyki", tylko wyraźne zastąpienie ich innymi symbolami.
1. twórcy nie podali takich informacji, to ty je sobie "podałeś" po obejrzeniu materiałów promocyjnych, nie zważając na to, że materiały promocyjne mogą się rządzić własnymi prawami i nie są dowodem na to, że w grze w żadnym trybie i w żadnym regionie nie będzie symboli nazistowskich (wiadomo np. że w Niemczech ich nie będzie, bo to niezgodne z ich prawem)
2. jedyna PODANA INFORMACJA przez twórców jest taka, że symbole nazistowskie w grze będą, ale wyłącznie w trybie single player
3. o tym, że swastyka jest według twórców symbolem o mocnym zabarwieniu emocjonalnym świadczy fakt, że dokładnie właśnie to mówią w wywiadach i że zdecydowali się nie umieszczać tego symbolu w trybie multiplayer,
4. twórcy od początku mówili, że czarnych w nazistowskich mundrukach zobaczymy tylko w trybie multiplayer, bo tam stawiają na fun, a nie na realizm
5. przypisujesz twórcom intencje i "zmianę zdania", a nie masz na to jakichkolwiek dowodów oprócz własnych spekulacji
6. twórcy zapowiedzieli, że w grze będzie swastyka kilka dni przed tym jak ty napisałeś post, że "swastyki nie będzie"
Ja robię kurwę z logiki? Przed chwilą wstawiłeś zdjęcie feministki z jednym z devów, twierdząc, że to dowód na to, że intencją twórców było "wybielanie Niemców" i usunięcie z gry symboli nazistowskich...