Nie bardzo rozumiem co tolerancja wobec homoseksualistów ma wspólnego z pedofilami bo gadka z kulą śnieżną i tymi lewicowymi ugrupowaniami troche do mnie nie trafia, ale jeżeli macie obawy że tak będzie to ładnie z wami
Iras, nie rozpędzaj się z sugerowaniem mi co ja i "mnie podobnie" uważamy bądź będziemy uważać za sluszne, tym bardziej jeżeli o pedofilie bo za bardzo sobie poczynasz w tych swoich wywodach(w ogóle skąd się ku*wa wziął pomysł żeby ludzi popierających homoseksualizm wrzucać do jednego worka z ludźmi popierającymi pedofilię przecież to jest jakaś zas*ana demagogia). Mogę Ci tu i teraz zagwarantować że pedofilii nigdy nie będe popierał(za chwile pewnie usłyszę że to przejaw mojego zakłamiania bo nie jestem wobec nich tolerancyjny
), z jednego bardzo trywialnego powodu. Mam mózg. I korzystam. I całkiem sporo przedstawicieli "lewicowych ugrupowań" też(w przeciwieństwie do konserwatystów
) Dlatego scenariusz kuli śnieżnej kojarzy mi się z półnagim brodatym gościem ganiającym po mieście i krzyczącym "KONIEC JEST BLISKI"
Co do polańskiego nie przyłączam się ani do nagonki na tego człowieka, bo uważam że ściganie kogoś za coś co bylo 30 lat temu jest delikatnie mówiąc bzdurą jeśli ten gość nie jest Hitlerem, ani nie przyłączam się do tej jego śmiesznej obrony bo dup**enie 13-tek jest przegięciem. I w dupie mam czy ten gość jest Polańskim, Kurosawą czy Tarantino(chociaż tak szczerze to Lucasowi bym chyba wybaczył
) Chciałem tylko zauważyć, że ludzie którzy go bronią nie robią tego dlatego, że należą do "lewicowych ugrupowań" i robią to tylko i wyłącznie z prywatnych pobudek.