Gdybyś był moim przyjacielem, to zabolały by mnie twe słowa, a że jesteś facetem, którego zdanie mam w zasadzie gdzieś, bo znam cię z forum i wiem, że nieźle pisze o grach i błaźnisz się swoimi poglądami homofobicznymi w innych tematach, to cóż ....
Tłumaczyłem dziś w nocy na szołcie, ale jak grochem o ścianę. To jego twarz nie twoja czy twojej kuzynki byś się przejmował i -o zgrozo- toczył pianę dlatego, że on coś robi sobie ze swoim ciałem.
Poważni są ludzie (i jak o nich to świadczy), którzy twierdzą, że osoby z dredami, kulturyści, czy ktoś, kto ma tatuaż na całej ręce, lub plecach mają coś z głową, z tytułu nietolerancji głupoty - przecież ktoś może twierdzić i tak często jest, że kulturystyka, dredy, tatuaże to głupota.
Luntek ma swój świat, swoje zabawki. Nikt nie każe ci go gloryfikować, ale też dobrze wychowana osoba dla siebie ocenę negatywną by zostawiła.
Jak on na swoim blogu napisze "ale ten nasz Irasek jest głupiutki, marnuje czas grając w te śmieszne gry, o których tak wiele złego słyszymy, no i spędza czas na śmiesznym puciu puciu, a te homofobiczne jego posty, w ogóle zamiast na spacer spamuje na forum, oj nie tolerujmy głupoty", będziesz sie przejmował? No właśnie, on również ma w poważaniu twe wywody.
Chyba , że zaraz napiszesz "dredy to IMO głupota, o Sylvan broni, lol lol, jestem taki madry, a kto się nie zgadza ze mną, ten głupiutki jest".