żeby naszych rodaków nie traktowali na równi z Ruskimi, jako totalych debili, złodziei i pijaków...
Hehehe to już wiemy jak traktujesz Rosjan
dobrze zarządzana((przez żydów))
A ja do Żydów nic nie mam. W przeciwieństwie do Arabów (kogoś trzeba nienawidzić).
Dobra, to ja bym chciał żeby nie było zawiści i nietolerancji (jak ja nie lubię tego głupiego słowa). Ot, żeby było na świecie miło i kolorowo (i nudno
). Wciąż mi się marzy by zaczęto nas postrzegać jako wspaniałych młodych ludzi (haha ale masełko), a nie świrów co grają i piszą o tym zamiast się uczyć. No i żeby jeszcze kaska z tego była, bo "praca" jest miła chociaż bywa męcząca (ale co ma powiedzieć górnik
). Żeby rodzinka się nie wkurzyła jak oleję szokłę. O przyszłej rodzinie nie marzę, bo i tak będę miał (my girl = future wife. ju rula bejbi). Chciałbym być wiecznie młody (będę, ale tylko duchowo) i ogólnie to mam ochotę wybrać się do Nowej Zelandii pooglądać tereny gdzie kręcili LOTR, kupić sobie stado owieczek i tam osiąść
No i grać całe życie (niech mi tylko coś palce urwie to się wkurzę hehe). No i to koniec tego ekshibicjonizmu. Chociaż marzeń mam jeszcze od cholery, ale po co Wam to