To ja się wypowiem.
No więc...
Otóż...
Tego...
Wypowiem się o DEMIE
MEGA ROZPIERDUCHATak tak, drodzy państwo... o to chodzi w tej grze, nic poza tym !
Chodzisz, strzelasz, i tyle.
CZUJECIE?
Nie jest to może król FPS'ów ale może urzec , mi spodobało się ciągłe nawalanie , żadnego postoju, kryjówka nie wystarcza na więcej niż pięć sekund, bo przeciwnicy ustawiają się tak aby zawsze móc Cię kropnąc, na początek narzekalem że trudne, ale teraz gram i jednocześnie... no wiecie
Wystarczy sie wczuć. Oprawa bardzo solidna (Criterion) ale...spodziewałem się więcej rozpierduchy !! Od razu po załączeniu dema poszedlem sprawdzic czy to takie wspaniale i czy da sie wszystko rozwalić, próbuje kolumny obskubać, nie da sie, na E3 gadali coś że literki można odstrzelić z budynku, nie da sie, jedyne co mi wpadlo w oko to wybuchy, mather, jakie one cudne, grałem w demo ktore mialo 50mb ^^ i myślę że poprawią to wszystko w pełnej wersji, zresztą teraz mozna sie tego przekonać od np. Havany
No Havana, wypowiedz się.
Ja narazie tyle, więcej nie moge napisac bo to tylko demo...nie wiadomo jakie zmiany zajdą (zaszły) w pełnej wersji (hejo Havana
)
Niech poprawią muzyke to sobie tą gre na pralke przykleje
Pozdrawiam
------
Recenzentem to ja nie zostane