Kto z was czeka na God of War 2 tak żeby sobie od razu po premierze kupić ???Bo ja chyba zamawiam sobie na Ultimie 3 Maja i będe już 5 Maja grał.A jak jest z wami ???
no śmieszne z tym odliczeniem myślałem i czekałem a tu g.... a nie cos super
Dzis na HYPERZE o godz 21 30 będzie Fresh Air o God Of War 2 !
Kto z was czeka na God of War 2 tak żeby sobie od razu po premierze kupić ???
A możesz mi Crow powiedzieć jak to jest z tymi zamówieniami przed premierowymi ???Zamawiam sobie powiedzmy 20 kwietnia i co dalej ???Czekam poprostu??Czy się jeszcze w jakieś śmieszne potwierdzenia trzeba bawić ??
No ja niestety oglądałem ten Frash Air ale jak zobaczyłem BOSSA którego wcześniej nie widziałem to odrazu wyłączyłem...dobrze zrobiłem.Noi ja też dzisiaj zamówiłem na ULTIMIE preorder...ale będzie problem ponieważ: Premiera jest 4 Maja a to jest piątek, czyli wyślą w piątek to w sobote raczej gra nie przyjdzie Czy w sobote też może przyjść ??EDIT:Premiera God of War 2 w Europie ponoć 27 kwietnia - info : http://gofw.xgame.pl/news.php <<pierwszy news>>Niestety autor strony nie chce wyjawić źródła informacji...
2 dychy w górę poszła gra . Niezbyt mi się to podoba. Ciekawe czy taka cena będzie również obowiązywała po premierze.Miałem składać preordera, ale nie mogłem się oprzeć promocji gry Uefa CL 2007, która trwa tylko do końca dzisiejszego dnia.Mogliby wynagrodzić nam przesunięcie premiery i do gry dorzucić jakąś ciekawą koszulkę czy coś .
Pachu ale Amerykę odkryłeś z tym nickiem
pachu - co ty nie powiesz
kur... mam 4 dychy tylko ale w przyszłym tygodniu postaram się napewno kupić szkoda że niema figurek dante'go